Н У Х Т

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Соборності України

22 січня 2023

Вітання ректора Олександра Шевченка з Днем Соборності України

vitania

Опублікований: 22-01-2023
Читайте також:
Повоєнне відновлення українського туризму та стратегії його подальшого розвитку обговорюють наші викладачі

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва взяла участь у Міжнародному туристичному форумі «Туризм в Україні: виклики та відновлення», який відбувся у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Форум став дієвим майданчиком для активної комунікації представників органів державної влади, міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Повоєнне відновлення українського туризму та стратегії його подальшого розвитку обговорюють наші викладачі 31 березня 2023

Досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримують наші студенти й викладачі

Один із лідерів виробництва хліба – «Перший столичний хлібзавод», що входить до Холдингу «Хлібні Інвестиції», впродовж останніх років люб’язно приймає на практику наших студентів. Тож протягом наступного місяця чудовий практичний досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримають студенти На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід роботи зі сучасними технологічними комплексами виробництва хлібних і кондитерських виробів отримують наші студенти й викладачі 17 січня 2019

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

До свята 8 Березня наставниці академічних груп, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Бондаренко, Анна Грищенко, Лариса Михонік та Олена Кохан провели тематичний захід. Під час онлайн-зустрічей зі студентами розглянули історію його виникнення, традиції святкування в різних країнах та як вони змінювалися з роками....

ЧИТАТИ ДАЛІ

8 Березня на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 09 березня 2021

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт здобувачами 3 курсу бакалаврату спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв». У зум-форматі працювали комісії, до складу яких увійшли провідні викладачі, зокрема професорка Тетяна Пирог і д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи 30 травня 2022