Н У Х Т

Із новітніми досягненнями і трендами галузі знайомляться молоді викладачі

28 жовтня 2024

Із новітніми досягненнями і трендами галузі знайомляться молоді викладачі

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко на запрошення засновниці та директорки проєктів Олени Сініціної відвідала церемонію нагородження VI незалежного професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks та галузевої Премії Food Industry Solutions.

Мета Favorite Food&Drinks – виявлення професіоналами високоякісних продуктів харчування і безалкогольних напоїв за органолептичними характеристиками «наосліп». Цьогоріч до складу незалежної дегустаційної комісії конкурсу увійшли 25 професіоналів із національних і регіональних торгових мереж, ритейлу АЗК, маркетплейсів, а також представники виробничих компаній, асоціацій і наукових установ.

У межах дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks свої продукти представила 31 компанія, загалом на розсуд журі подали 192 зразки продукції, серед яких 95% були вироблені в Україні. За підсумками конкурсу 15 продуктів отримали гран-прі, 156 – золоті медалі, 20 – срібні і 1 зразок був нагороджений бронзовою медаллю.

Також уперше було проведено Food Industry Solutions – премію, присвячену дизайну та технічним рішенням для харчової індустрії, HoReCa та ритейлу. Суддівський комітет Food Industry Solutions складався з 11 незалежних висококваліфікованих експертів, а номінантами цього року стали 12 компаній, які представили 18 унікальних рішень.

Під час бізнес-частини заходу відбувся закритий круглий стіл лідерів української харчової індустрії, де керівниця відділу маркетингу «Юнівест Маркетинг» Тетяна Власенко представила нові екологічні тенденції у пакуванні. Додатково Катерина Шор із Інформаційного центру «Зелене досьє» поділилася статистичними даними щодо розвитку органічного ринку в Україні, а Анна Саркісян з ОНТУ, професорка і фахівчиня у сфері сенсорного аналізу, розповіла про його вплив на галузь. Учасники також мали можливість ознайомитися з інноваціями в харчовій галузі: маркетолог ДП «Дьолер Україна» Дар’я Спіріна поділилася світовими трендами, а Богдана Леонова, директорка з розвитку Alma Veko Food, представила професійний прогноз майбутнього харчування. Комерційна директорка Auchan Україна Алла Ковалевська розповіла про успіхи у розвитку відповідального партнерства, а Ліна Стрєльнікова та Анастасія Дроботун з проєкту «Мерч Сервіс» надали практичні поради щодо впорядкування торгових просторів.

Після нагородження учасники конкурсу та члени журі взяли участь у неформальній зустрічі, що стала майданчиком для презентації продукції, спілкування та обговорення перспектив подальшої співпраці. Завдяки високій організації, захід пройшов у теплій і натхненній атмосфері, залишивши безліч позитивних вражень та професійних інсайтів.

Марія Омельченко висловлює глибоку вдячність Олені Сініціній за запрошення долучитися до заходу, який об’єднав найкращих представників харчової індустрії та надав можливість ознайомитися з новітніми досягненнями і трендами галузі!

Опублікований: 28-10-2024
Читайте також:
Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі

Українська мрія – єдність, свобода і незалежність. Основа державності,  якої споконвіку намагалися позбавити цю прекрасну частину землі всі її так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами, час від часу набувала цілком ясних обрисів. Так сталося і 22 січня 1919 року із підписанням і проголошенням у Києві Акту злуки УНР і ЗУНР. 22 січня 201...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі 24 січня 2019

Подорож у світ української науки

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Андрій Пазяк і студенти групи ЕЛ-1-6 англійською мовою подискутували на тему «Видатні українські вчені минулого і сучасності». Першокурсники представили ґрунтовні презентації, присвячені досягненням української науки минулого і сучасності, які активно обговорювали всі присутні. Згадал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ української науки 10 червня 2025

Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів», яку прочитала провідна фахівчиня зі сертифікаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до органічних харчових продуктів від фахівчині зі сертифікації та якості 26 листопада 2021

Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Другий день виставки «Промисловий холод-2020» для фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшов не менш плідно та цікаво, ніж попередній. Відвідувачі експозиції нашої кафедри активно цікавилися підготовкою і підвищенням кваліфікації спеціалістів для галузі, а також навчальною літературою, виданою викладачами НУХТ. Нагадаємо, що с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують популяризувати освітні програми підготовки бакалаврів і магістрів фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 24 вересня 2020