Н У Х Т

Вітання ректора Олександра Шевченка з Новим роком!

31 грудня 2023

Вітання ректора Олександра Шевченка з Новим роком!

вітання

Опублікований: 31-12-2023
Читайте також:
Онлайн-візит до чернігівських ліцеїстів

2 жовтня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник зустрілася в онлайні з учнями 10-х і 11-х класів Чернігівського ліцею № 1 Чернігівської міської ради. Доцентка ознайомила учнів зі структурними підрозділами університету та освітніми програмами, за якими проводиться навчання, умовами вступу до університету. Також розповіла про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-візит до чернігівських ліцеїстів 02 жовтня 2024

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників

Дипломне проектування – завжди напружений і відповідальний період у житті студентів, час підтвердження того, які знання вони отримали за роки навчання за спеціальністю. Захисти дипломних проектів ОКР «Молодший спеціаліст» за спеціальностями «Обслуговування комп'ютерних систем та мереж»,  «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників 27 червня 2018

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів

Ні дощова погода, ні тривога не стали на заваді відвідуванню Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки кафедрою експертизи харчових продуктів. 17 квітня студенти групи ХЕ-1-7 разом із молодшими кураторами та кураторкою групи, асистенткою кафедри Анною Логіновою відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP. Здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри експертизи харчових продуктів 18 квітня 2024

Плідна зустріч

Насиченим для студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів став поточний тиждень. 18 жовтня вони брали активну участь у ІІІ міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі», присвяченій 55-й річниці створення кафедри, а 19 жовтня відбулася онлайн-зустріч здобувачів освітньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч 20 жовтня 2022