Н У Х Т

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

20 грудня 2023

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції протягом 2023 року працював студентський науковий гурток «Якість і безпечність» (наукові керівники – професор Олег Кузьмін і доцентка Наталія Стукальська), за результатами роботи якого опубліковані чотири розділи у закордонних колективних монографіях, присвячених питанням якості та безпечності харчової продукції:

– Kuzmin O., Stukalska N., Fomenko A., Raiskyi M., Dudarev I. 11.1 Study of the antioxidant capacity of water-alcohol infusions of coffee substitutes with improved technology of syrups. Section 11. Technologies of food products // Prospective directions of scientific research in engineering and agriculture: collective monograph. Hladyshev D., Hnat H. – etc. – Іnternational Science Group. –Boston, USA : Primedia eLaunch, 2023. рp. 358-366 (DOI: 10.46299/ISG.2023.MONO.TECH.1.11.1). (ISBN – 979-8-88862-820-1);

– Bilousova L., Pchelenko A., Omelchenko M., Kuzmin O. Ensuring food security under martial law. Chapter 8. Ensuring national and international security of socio-economic systems // Current issues of the management of socio-economic systems in terms of globalization challenges: scientific monograph. Košice, Slovensko: Vysoká škola bezpečnostného manažérstva v Košiciach, 2023. pp. 629-639. (DOI: 10.5281/zenodo.7799551). (ISBN 978-80-8185-064-6);

– Kuzmenko R., Kravchenko A., Vozniuk S., Kuzmin O. Control measures for pests, species identification, prevention of infestation, preventive measures, and pest management strategies in restaurants. Секція 8. Механізми забезпечення продовольчої, енергетичної та екологічної безпеки в умовах сучасних викликів і загроз // Перспективи стійкого розвитку та забезпечення безпеки економічних систем у нових геостратегічних реаліях : монографія. Університет менеджменту безпеки в Кошицях, 2023;

– Borysova E., Osadcha V., Fefelov D., Kuzmin O. Ensuring an effective system of the sanitary condition of restaurant establishments under the HACCP. Секція 6. Механізми розвитку суб’єктів господарювання в умовах трансформації міжнародної системи безпеки // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: сучасні реалії, глобальні виклики, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : наукова монографія. Болгарія, 2023.

У студентському науковому гуртку «Якість і безпечність» працювали здобувачі трьох освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології» – «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та другого (магістерського) рівня вищої освіти – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві».

Вітаємо науковців і здобувачів з вагомим творчим доробком! Бажаємо наснаги у подальших дослідженнях!

Опублікований: 20-12-2023
Читайте також:
Відкриті лекції для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

У жовтні 2022 року викладачки кафедри обліку і аудиту, к.е.н., доцентка Ольга Михайленко і к.е.н., доцентка Людмила Духновська прочитали відкриті лекції для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Ольга Михайленко розкрила особливості проведення аналізу використання трудових ресурсів і заробітної плати в умовах сьогодення. Зокрема, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриті лекції для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 31 жовтня 2022

День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом на кафедрі гуманітарних дисциплін

8 і 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні віддаємо шану всім тим, хто в жорстокій кровопролитній битві захищав рідну українську землю від ворогів. День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні має бути нагадуванням про страшну катастрофу т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом на кафедрі гуманітарних дисциплін 12 травня 2020

В університеті відпрацювали алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях

4 жовтня за участі фахівців чергового відділення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві в університеті відбулося планове об’єктове тренування з питань цивільного захисту. Його тема – «Дії керівного складу, комісії з питань надзвичайних ситуацій, комісії з питань евакуації, формувань цивільного захисту при з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відпрацювали алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях 04 жовтня 2019

Практичні аспекти вивчення дисципліни «Господарське право»

Здобувачі кафедри економіки і права, що навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», освітньою програмою «Економіка та правове забезпечення бізнесу», у рамках вивчення навчальної дисципліни «Господарське право» разом із доценткою Оленою Негодою відвідали судові засідання у Господарському суді м. Києва. Майбутні фахівці мали можливість спостерігати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти вивчення дисципліни «Господарське право» 22 вересня 2022