Н У Х Т

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

20 грудня 2023

Студентський науковий гурток «Якість і безпечність» підвів підсумки року

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції протягом 2023 року працював студентський науковий гурток «Якість і безпечність» (наукові керівники – професор Олег Кузьмін і доцентка Наталія Стукальська), за результатами роботи якого опубліковані чотири розділи у закордонних колективних монографіях, присвячених питанням якості та безпечності харчової продукції:

– Kuzmin O., Stukalska N., Fomenko A., Raiskyi M., Dudarev I. 11.1 Study of the antioxidant capacity of water-alcohol infusions of coffee substitutes with improved technology of syrups. Section 11. Technologies of food products // Prospective directions of scientific research in engineering and agriculture: collective monograph. Hladyshev D., Hnat H. – etc. – Іnternational Science Group. –Boston, USA : Primedia eLaunch, 2023. рp. 358-366 (DOI: 10.46299/ISG.2023.MONO.TECH.1.11.1). (ISBN – 979-8-88862-820-1);

– Bilousova L., Pchelenko A., Omelchenko M., Kuzmin O. Ensuring food security under martial law. Chapter 8. Ensuring national and international security of socio-economic systems // Current issues of the management of socio-economic systems in terms of globalization challenges: scientific monograph. Košice, Slovensko: Vysoká škola bezpečnostného manažérstva v Košiciach, 2023. pp. 629-639. (DOI: 10.5281/zenodo.7799551). (ISBN 978-80-8185-064-6);

– Kuzmenko R., Kravchenko A., Vozniuk S., Kuzmin O. Control measures for pests, species identification, prevention of infestation, preventive measures, and pest management strategies in restaurants. Секція 8. Механізми забезпечення продовольчої, енергетичної та екологічної безпеки в умовах сучасних викликів і загроз // Перспективи стійкого розвитку та забезпечення безпеки економічних систем у нових геостратегічних реаліях : монографія. Університет менеджменту безпеки в Кошицях, 2023;

– Borysova E., Osadcha V., Fefelov D., Kuzmin O. Ensuring an effective system of the sanitary condition of restaurant establishments under the HACCP. Секція 6. Механізми розвитку суб’єктів господарювання в умовах трансформації міжнародної системи безпеки // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: сучасні реалії, глобальні виклики, прогнозні сценарії та перспективи розвитку : наукова монографія. Болгарія, 2023.

У студентському науковому гуртку «Якість і безпечність» працювали здобувачі трьох освітніх програм за спеціальністю 181 «Харчові технології» – «Технології харчування» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та другого (магістерського) рівня вищої освіти – «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» і «Технології в ресторанному господарстві».

Вітаємо науковців і здобувачів з вагомим творчим доробком! Бажаємо наснаги у подальших дослідженнях!

Опублікований: 20-12-2023
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками

26 листопада 2021 р. професорка Надія Левицька та доцентка Людмила Приблуда провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями випускних класів ЗОШ № 9 м. Києва на тему «Національний університет харчових технологій – провідний заклад харчової промисловості України». Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Учням, які...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч викладачок кафедри гуманітарних дисциплін зі старшокласниками 29 листопада 2021

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів

16 жовтня кафедра маркетингу організувала гостьову лекцію «Сила маркетплейсів». Спікер – співзасновник маркетингової агенції «Ціль» Дмитро Машталір дав можливість здобувачам глибше поринути в тему маркетплейсів і цього ринку загалом. Окрім теорії, було багато практичних кейсів, як от, що всі великі гравці (Prom, Rozetka, OLX) можна порівняти з офл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сила маркетплейсів на гостьовій лекції для здобувачів-маркетологів 17 жовтня 2023

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Підготовка фахівців за цією програмою має важливе значення для популяризації в Україні органічного виробництва, яке спрямоване на виробництво якісної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти 17 грудня 2024

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України

У нашому університеті від самого створення один із пріоритетних напрямків – розвиток наукових досліджень. А де дослідження – там і оприлюднення їх результатів. Тож наукові видання завжди були невід’ємною частиною наукового процесу. Вступникам, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безпере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України 05 серпня 2021