Н У Х Т

Освітньо-професійні програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит» успішно акредитовані!

28 january 2019

Освітньо-професійні програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит» успішно акредитовані!

Чудовий початок року на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці – освітньо-професійні програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» спеціальності 101 «Екологія» та «Екологічний контроль та аудит» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти отримали сертифікати про акредитацію.

Експертні комісії Міністерства освіти і науки України розглянули подані матеріали та безпосередньо на місці провели акредитаційну експертизу спроможності нашого університету щодо здійснення підготовки здобувачів освітньо-професійних програм «Екологія та охорона навколишнього середовища» та «Екологічний контроль та аудит».

За перевіреними критеріями (в тому числі навчально-методичного, наукового, кадрового, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення) експерти дійшли висновку, що наш університет спроможний здійснювати підготовку фахівців у даній галузі, а всі показники кафедри відповідають акредитаційним вимогам і забезпечують державну гарантію якості освіти.

Вітаємо колектив кафедри екологічної безпеки та охорони праці й бажаємо нових звершень і подальшого професійного зростання!

Published on: 28-01-2019
Read also:
Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі

З 24 лютого по 3 березня 2024 року у Версальському виставковому центрі працює 60-й Сільськогосподарський салон. Цього року його тема – «Ґрунт і земля: життя в наших руках». Тут відвідувачів різного віку запрошують зустрітися з фермерами та професіоналами галузі, ознайомитися з різноманітними видами діяльності та послугами, що пропонуються в аграрно...

READ YOURSELF

Наші здобувачки – учасниці конкурсу молодих виноробів Європи у Парижі 28 february 2024

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром». 16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт 17 june 2022

Твоя кров допоможе врятувати життя!

За ініціативи Профкому співробітників НУХТ спільно з Головним військовим госпіталем в університеті був організований День донора. До донації крові долучилися 75 співробітників і здобувачів освіти університету. Щиро дякуємо кожному за небайдужість і бажаємо якнайшвидшого одужання та відновлення захисникам і захисницям України. Адміністрація універ...

READ YOURSELF

Твоя кров допоможе врятувати життя! 23 november 2023

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління

15 березня відбувся випуск магістрів і бакалаврів-заочників у Навчально-науковому інституті економіки і управління. На хвилююче свято прощання у актовій залі університету зібралася уся велика викладацько-студентська родина інституту. Розділити урочисту мить вручення дипломів прийшли батьки, рідні та друзі випускників. У самостійне професійне життя...

READ YOURSELF

Хвилююча подія і для випускників, і для викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління 19 march 2024