Н У Х Т

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

24 january 2020

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопереробному підприємстві Республіки Польща.

У ході стажування наші викладачі ознайомилися з особливостями організації роботи в компанії «Goodvalley», виробництво якої сертифіковане відповідно до GLOBALG.A.P. – системи стандартів безпеки сільськогосподарської продукції, яка відповідає найвищим світовим вимогам до якості, що реалізується у країнах Європейського союзу.

Згідно з програмою стажування були проінспектовані умови проживання співробітників і практикантів, які забезпечує підприємство, відбулося ознайомлення з особливостями технологічних процесів первинного перероблення, забою свиней, виробництва готової продукції з власної сировини, умовами її зберігання та реалізації в різних локаціях.

Відбувся ряд плідних зустрічей із керівництвом компанії «Goodvalley» та досягнута домовленість щодо організації проходження оплачуваної технологічної і переддипломної практик здобувачів вищої освіти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів за кордоном, можливості їх стажувань і працевлаштування на інноваційному м'ясопереробному підприємстві «Goodvalley».

Із керівником компанії Павлом Новаком обговорена можливість організації дуальної освіти для співробітників підприємства, проведення спільних наукових досліджень, апробації наукових розробок у виробничих умовах, організації та проведення спільних конференцій, ярмарок, семінарів, бізнес-форумів, круглих столів та ін.

Налагодження подібних довготривалих і успішних взаємостосунків із лідерами виробництва відкриває нові можливості для підвищення фахових компетенцій здобувачів вищої освіти НУХТ у сфері виготовлення м'ясопродуктів.

 

Published on: 24-01-2020
Read also:
Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії

Продовжується довготривале закордонне стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті (Японія). Наша викладачка долучилася до інтернаціонального семінару «The Russo-Ukrainian War: The Return of History», присвяченого дослідженню історичних подій минулого України в контексті ідентифікації укра...

READ YOURSELF

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії 07 july 2023

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі!

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 20 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

READ YOURSELF

На п’ять позицій вгору у світовому рейтингу представленості у веб-просторі! 08 august 2023

У добру путь, бакалаври-2020!

2019-2020 навчальний рік добіг свого кінця. Він був дуже складним і, в першу чергу, для здобувачів четвертих курсів. Адже їм, на відміну від усіх інших, довелося не лише дистанційно завершувати навчання, але й дистанційно проходити переддипломну практику, дипломне проєктування і захищати свої кваліфікаційні бакалаврські роботи також дистанційно. С...

READ YOURSELF

У добру путь, бакалаври-2020! 08 july 2020

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу

Студенти-першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ виявили соціальну ініціативу та спільно з молодшим і старшим кураторами відвідали Святошинський дитячий будинок-інтернат для хлопчиків із синдромом Дауна й глибокою розумовою відсталістю. Підготовка відбулася оперативно. На зі...

READ YOURSELF

Маленьке свято для «сонячних» людей влаштували менеджери персоналу 29 november 2019