Н У Х Т

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

24 january 2020

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопереробному підприємстві Республіки Польща.

У ході стажування наші викладачі ознайомилися з особливостями організації роботи в компанії «Goodvalley», виробництво якої сертифіковане відповідно до GLOBALG.A.P. – системи стандартів безпеки сільськогосподарської продукції, яка відповідає найвищим світовим вимогам до якості, що реалізується у країнах Європейського союзу.

Згідно з програмою стажування були проінспектовані умови проживання співробітників і практикантів, які забезпечує підприємство, відбулося ознайомлення з особливостями технологічних процесів первинного перероблення, забою свиней, виробництва готової продукції з власної сировини, умовами її зберігання та реалізації в різних локаціях.

Відбувся ряд плідних зустрічей із керівництвом компанії «Goodvalley» та досягнута домовленість щодо організації проходження оплачуваної технологічної і переддипломної практик здобувачів вищої освіти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів за кордоном, можливості їх стажувань і працевлаштування на інноваційному м'ясопереробному підприємстві «Goodvalley».

Із керівником компанії Павлом Новаком обговорена можливість організації дуальної освіти для співробітників підприємства, проведення спільних наукових досліджень, апробації наукових розробок у виробничих умовах, організації та проведення спільних конференцій, ярмарок, семінарів, бізнес-форумів, круглих столів та ін.

Налагодження подібних довготривалих і успішних взаємостосунків із лідерами виробництва відкриває нові можливості для підвищення фахових компетенцій здобувачів вищої освіти НУХТ у сфері виготовлення м'ясопродуктів.

 

Published on: 24-01-2020
Read also:
В університеті розіграли Кубок ректора з КВН-2019

4 квітня заряд гарного настрою й бадьорості нашому колективові та гостям університету дарували команди Клубу Веселих НУХТівців, які вступили у запеклу боротьбу за Кубок ректора 2019 року. На старт жартівливих перегонів вийшли команди «Цвет настроения» (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого, НН ІТІ), «Вихідний» (факу...

READ YOURSELF

В університеті розіграли Кубок ректора з КВН-2019 04 april 2019

Про аварію на ЧАЕС та подвиг ліквідаторів дізналися наші студенти і викладачі від учасників подій

26 квітня викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до прес-конференції на YouTube-каналі «CHERNOBYLTOUR», учасниками якої були ліквідатор, офіцер радіаційної розвідки, еколог, письменник, директор з наукової роботи компанії «ЧОРНОБИЛЬ ТУР» Сергій Мирний, ліквідатор, старший інженер управління 4-го енергоблока ЧАЕС...

READ YOURSELF

Про аварію на ЧАЕС та подвиг ліквідаторів дізналися наші студенти і викладачі від учасників подій 27 april 2020

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт

В університеті тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти. Ще жодний навчальний рік не обходився без захисту бодай одного міжкафедрального дипломного проєкту. Суть полягає в тому, що здобувачі освіти різних освітньо-професійних програм виконують дослідження якоїсь спільної тематики, але кожний у розрізі своєї спеціальності чи ос...

READ YOURSELF

Інноваційні пропозиції на міжкафедральному захисті кваліфікаційних робіт 19 february 2021

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування

21 червня успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська. Науковий керівник – ...

READ YOURSELF

Успішне сходження до вершин наукового Олімпу молодого науковця кафедри технології консервування 21 june 2019