Н У Х Т

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

24 january 2020

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопереробному підприємстві Республіки Польща.

У ході стажування наші викладачі ознайомилися з особливостями організації роботи в компанії «Goodvalley», виробництво якої сертифіковане відповідно до GLOBALG.A.P. – системи стандартів безпеки сільськогосподарської продукції, яка відповідає найвищим світовим вимогам до якості, що реалізується у країнах Європейського союзу.

Згідно з програмою стажування були проінспектовані умови проживання співробітників і практикантів, які забезпечує підприємство, відбулося ознайомлення з особливостями технологічних процесів первинного перероблення, забою свиней, виробництва готової продукції з власної сировини, умовами її зберігання та реалізації в різних локаціях.

Відбувся ряд плідних зустрічей із керівництвом компанії «Goodvalley» та досягнута домовленість щодо організації проходження оплачуваної технологічної і переддипломної практик здобувачів вищої освіти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів за кордоном, можливості їх стажувань і працевлаштування на інноваційному м'ясопереробному підприємстві «Goodvalley».

Із керівником компанії Павлом Новаком обговорена можливість організації дуальної освіти для співробітників підприємства, проведення спільних наукових досліджень, апробації наукових розробок у виробничих умовах, організації та проведення спільних конференцій, ярмарок, семінарів, бізнес-форумів, круглих столів та ін.

Налагодження подібних довготривалих і успішних взаємостосунків із лідерами виробництва відкриває нові можливості для підвищення фахових компетенцій здобувачів вищої освіти НУХТ у сфері виготовлення м'ясопродуктів.

 

Published on: 24-01-2020
Read also:
Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

READ YOURSELF

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 august 2020

З Міжнародним днем інтелектуальної власності!

Міжнародний день інтелектуальної власності встановлений у 2000 році на засіданні Генеральної асамблеї Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ), який відзначається щороку 26 квітня в день народження ВОІВ — організації, що сприяє охороні та розвитку інтелектуальної власності у всьому світі. Міжнародний день інтелектуальної власності ...

READ YOURSELF

З Міжнародним днем інтелектуальної власності! 22 april 2019

До університету завітали провідні фахівці-медики

29 вересня в нашому університеті побували директор Державної установи «Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», доктор медичних наук, професор Ілля Ємець, завідувач відділення профілактичної діабетології Інституту ендокринології та обміну речовин імені В. П. Комісаренка НАМН України, член-кореспондент НА...

READ YOURSELF

До університету завітали провідні фахівці-медики 29 september 2021

Вчена рада розглянула планові питання

30 листопада 2023 року у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. На початку ректор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «Подяка ректора» деканові факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрію Форсюку та Почесну грамоту НУХТ завідувачці кафедри технології молока і молочних продуктів Галині Поліщук. Також прив...

READ YOURSELF

Вчена рада розглянула планові питання 30 november 2023