Н У Х Т

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості

09 квітня 2025

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції – гості

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції запросив здобувачів освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» на гостину до НУХТ.

Разом із доценткою Зоряною Романовою гості відвідали ключові об'єкти університету, зокрема навчальні лабораторії, актову залу та бібліотеку, пройшлись корпусами університету, а також ознайомилися зі славною історією нашого закладу освіти.

Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч презентувала кафедру, яка є єдиною випусковою в Україні, що з 2017 року здійснює підготовку фахівців магістерського рівня спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

Особливий акцент було зроблено на специфіці навчання за освітньою програмою «Технології харчування», можливостях проходження практик і стажування у провідних закладах ресторанного господарства.

Викладачки кафедри, доцентки Ірина Силка та Олена Павлюченко розповіли студентам коледжу про особливості навчального процесу та умови навчання.

Під час заходу також було представлено факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, деканка якого Віта Цирульнікова у своєму виступі приділила увагу освітнім програмам, науковим проєктам, міжнародній академічній мобільності, активному й різноманітному студентському дозвіллю.

Особливий інтерес гостей викликали сучасні лабораторії і новітнє обладнання, що сприяє здобуттю практичного досвіду під час навчання. Вони переконалися, що наш університет пропонує динамічне та насичене студентське життя, яке поєднує навчання, творчі ініціативи, активний відпочинок і можливості для самореалізації.

Наприкінці зустрічі студенти коледжу отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавили, та запрошення на підготовчі курси університету, профорієнтаційні екскурсії та дні вступника НУХТ.

Опублікований: 09-04-2025
Читайте також:
Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

В  умовах воєнних дій забезпечення населення продуктами харчування лишається  одним із пріоритетних завдань харчової промисловості. Тому, поглиблення рівня професійної підготовки здобувачів вищої освіти є важливим чинником, що забезпечує її розвиток. У процесі гостьової лекції «Системи пакування м'ясних і молочних продуктів» прочитаної для здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція випускника кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 02 червня 2022

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь»

Днями студенти першого курсу факультету біотехнології та екологічного контролю вирушили у захоплюючу подорож на завод «Оболонь». Від фахівців підприємства вони дізналися про кожний етап виробництва пива та історію пивзаводу. Студентам цікаво було почути, що місце розташування заводу обирали чеські спеціалісти, і це стало першим кроком до його ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-біотехнологи відкрили для себе світ пивоваріння на заводі «Оболонь» 01 червня 2023

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН! 28 січня 2025

Перший день роботи екзаменаційної комісії кафедри економіки і права завершився успішними захистами здобувачів освіти

На кафедрі економіки і права стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства». Перший день роботи екзаменаційної комісії завершився успішними захистами робіт здобувачами. На захисті також були присутні фахівчині компаній KPMG – с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший день роботи екзаменаційної комісії кафедри економіки і права завершився успішними захистами здобувачів освіти 14 червня 2023