Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції запросив здобувачів освіти комунального закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» на гостину до НУХТ.
Разом із доценткою Зоряною Романовою гості відвідали ключові об'єкти університету, зокрема навчальні лабораторії, актову залу та бібліотеку, пройшлись корпусами університету, а також ознайомилися зі славною історією нашого закладу освіти.
Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч презентувала кафедру, яка є єдиною випусковою в Україні, що з 2017 року здійснює підготовку фахівців магістерського рівня спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».
Особливий акцент було зроблено на специфіці навчання за освітньою програмою «Технології харчування», можливостях проходження практик і стажування у провідних закладах ресторанного господарства.
Викладачки кафедри, доцентки Ірина Силка та Олена Павлюченко розповіли студентам коледжу про особливості навчального процесу та умови навчання.
Під час заходу також було представлено факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, деканка якого Віта Цирульнікова у своєму виступі приділила увагу освітнім програмам, науковим проєктам, міжнародній академічній мобільності, активному й різноманітному студентському дозвіллю.
Особливий інтерес гостей викликали сучасні лабораторії і новітнє обладнання, що сприяє здобуттю практичного досвіду під час навчання. Вони переконалися, що наш університет пропонує динамічне та насичене студентське життя, яке поєднує навчання, творчі ініціативи, активний відпочинок і можливості для самореалізації.
Наприкінці зустрічі студенти коледжу отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавили, та запрошення на підготовчі курси університету, профорієнтаційні екскурсії та дні вступника НУХТ.