Н У Х Т

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

30 серпня 2019

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

29 серпня 2019 року в актовій залі НУХТ дружна родина Навчально-наукового інституту харчових технологій тепло вітала нових студентів-першокурсників.

Важко не погодитися, що це знакова подія в житті кожного студента.  Студентське життя – калейдоскоп найрізноманітніших подій, та день посвяти в студенти може бути лише один. Цей день завжди хвилюючий, наповнений позитивними емоціями для всіх: як викладачів та дирекції інституту, так і для головних героїв – першокурсників та їх батьків.

Цього року до лав студентства нашого університету приєдналися 260 студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Хімічні технології», які вступили на навчання до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. Всіх їх, а також батьків і друзів радо вітали біля входу до університету наставники груп із числа викладачів інституту та молодші наставники з числа студентів старших курсів, які завжди з задоволенням допомагають першокурсникам в адаптації до особливостей навчання в університеті. Далі студентські групи запросили до актової зали.

Урочиста частина розпочалася традиційно з вітального слова директора інституту Оксани Кочубей-Литвиненко. Також із найщирішими привітаннями виступили завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор Галина Сімахіна, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса, завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, доцент Тамара Носенко, завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. Їх теплі вітальні слова,  мудрі поради та настанови переконали всіх присутніх, що навчання – це дійсно цікаво. А те, що студент – це різнобічна особистість, неперевершено змогла довести студентська рада інституту на чолі з головою ради Світланою Протопоповою із чудовими ведучими та запальними вокальними й танцювальними номерами.

Свято такої важливої життєвої перемоги, як вступ до університету, продовжилося врученням першого в житті першокурсника студентського документа – студентського квитка і завершилося виконанням гімну інституту та безліччю фото на згадку.

Опублікований: 30-08-2019
Читайте також:
Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у нашому університеті приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами харчової галузі знайомлять своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі майбутньої професії для другокурсників кафедри технології молока і молочних продуктів 31 січня 2019

Олімпіада-2020 зібрала найкращих знавців іноземних мов у НУХТ

Наприкінці зими кафедра іноземних мов професійного спрямування провела триденну олімпіаду з англійської, німецької та французької мов, надавши можливість студентам протестувати свою мовну компетенцію та здобути звання найкращих знавців іноземних мов у НУХТ. Тож, вітаємо переможців з англійської мови:І місце розділили Юлія Братівник (група ТУ 1-12а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Олімпіада-2020 зібрала найкращих знавців іноземних мов у НУХТ 02 березня 2020

Передноворічний майстер-клас для школярів

У відокремленому структурному підрозіділі «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбувся цікавий майстер-клас із оздоблення  пряників передноворічної тематики, у якому взяли участь учні 5 класу Івано-Франківського ліцею № 2 разом із класною керівницею Лідією Сворак. Творчість і радість панували в залі. Учасники ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Передноворічний майстер-клас для школярів 30 грудня 2021

Чергове поповнення книжкової полички здобувачів від наших викладачів

Представляємо вашій увазі навчальний посібник «Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості», авторами якого є викладачі нашого університету харчових технологій Вікторія Кійко, Оксана Мельник, Олег Кузьмін, Наталія Попова. Посібник виданий у 2023 році за підтримки видавництва ОЛДІ-ПЛЮС (Херсон-Одеса). У навчальному посібнику в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полички здобувачів від наших викладачів 03 жовтня 2023