Н У Х Т

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

30 серпня 2019

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

29 серпня 2019 року в актовій залі НУХТ дружна родина Навчально-наукового інституту харчових технологій тепло вітала нових студентів-першокурсників.

Важко не погодитися, що це знакова подія в житті кожного студента.  Студентське життя – калейдоскоп найрізноманітніших подій, та день посвяти в студенти може бути лише один. Цей день завжди хвилюючий, наповнений позитивними емоціями для всіх: як викладачів та дирекції інституту, так і для головних героїв – першокурсників та їх батьків.

Цього року до лав студентства нашого університету приєдналися 260 студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Хімічні технології», які вступили на навчання до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. Всіх їх, а також батьків і друзів радо вітали біля входу до університету наставники груп із числа викладачів інституту та молодші наставники з числа студентів старших курсів, які завжди з задоволенням допомагають першокурсникам в адаптації до особливостей навчання в університеті. Далі студентські групи запросили до актової зали.

Урочиста частина розпочалася традиційно з вітального слова директора інституту Оксани Кочубей-Литвиненко. Також із найщирішими привітаннями виступили завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор Галина Сімахіна, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса, завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, доцент Тамара Носенко, завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. Їх теплі вітальні слова,  мудрі поради та настанови переконали всіх присутніх, що навчання – це дійсно цікаво. А те, що студент – це різнобічна особистість, неперевершено змогла довести студентська рада інституту на чолі з головою ради Світланою Протопоповою із чудовими ведучими та запальними вокальними й танцювальними номерами.

Свято такої важливої життєвої перемоги, як вступ до університету, продовжилося врученням першого в житті першокурсника студентського документа – студентського квитка і завершилося виконанням гімну інституту та безліччю фото на згадку.

Опублікований: 30-08-2019
Читайте також:
Синергія практик та ідей

Учасники міжгалузевого хабу «Крафт. Індустрія. Освіта: синергія практик та ідей» продовжили живий діалог між наукою та бізнесом у ході низки візитів на підприємства. Спочатку наші науковці здійснили змістовну екскурсію на підприємство «Молокія». Метою цієї поїздки стало розширення досвіду та розвиток нових партнерських зв’язків між університетом і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія практик та ідей 24 вересня 2025

Визначені переможці по секції «Промислова та екологічна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

У режимі відеоконференції відбулося засідання секції «Промислова та екологічна біотехнологія» другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Роботи конкурсантів оцінювало кваліфіковане журі на чолі зі завідувачкою кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці по секції «Промислова та екологічна біотехнологія» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 09 квітня 2021

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін

Що таке зима для викладачів вишу? По-перше, це важлива реперна точка – сесія. По-друге, це Новорічні та Різдвяні свята. По-третє, для більшості з нас це – період дистанційного навчання (молодіжним сленгом – «дистанційка»). Але цьогорічна зима була для всіх і неабияким випробуванням. Можна сказати, квестом. Після дощу на Різдво, морозу на Василя, ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радістю творчості діляться викладачі кафедри гуманітарних дисциплін 26 березня 2018