Н У Х Т

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

30 серпня 2019

Як у Навчально-науковому інституті харчових технологій цьогорічних першокурсників вітали

29 серпня 2019 року в актовій залі НУХТ дружна родина Навчально-наукового інституту харчових технологій тепло вітала нових студентів-першокурсників.

Важко не погодитися, що це знакова подія в житті кожного студента.  Студентське життя – калейдоскоп найрізноманітніших подій, та день посвяти в студенти може бути лише один. Цей день завжди хвилюючий, наповнений позитивними емоціями для всіх: як викладачів та дирекції інституту, так і для головних героїв – першокурсників та їх батьків.

Цього року до лав студентства нашого університету приєдналися 260 студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Хімічні технології», які вступили на навчання до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. Всіх їх, а також батьків і друзів радо вітали біля входу до університету наставники груп із числа викладачів інституту та молодші наставники з числа студентів старших курсів, які завжди з задоволенням допомагають першокурсникам в адаптації до особливостей навчання в університеті. Далі студентські групи запросили до актової зали.

Урочиста частина розпочалася традиційно з вітального слова директора інституту Оксани Кочубей-Литвиненко. Також із найщирішими привітаннями виступили завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, професор Галина Сімахіна, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса, завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, доцент Тамара Носенко, завідувач кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. Їх теплі вітальні слова,  мудрі поради та настанови переконали всіх присутніх, що навчання – це дійсно цікаво. А те, що студент – це різнобічна особистість, неперевершено змогла довести студентська рада інституту на чолі з головою ради Світланою Протопоповою із чудовими ведучими та запальними вокальними й танцювальними номерами.

Свято такої важливої життєвої перемоги, як вступ до університету, продовжилося врученням першого в житті першокурсника студентського документа – студентського квитка і завершилося виконанням гімну інституту та безліччю фото на згадку.

Опублікований: 30-08-2019
Читайте також:
Презентація кращих курсових робіт з дисципліни «Маркетинг»

21 лютого 2018 року у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету під керівництвом голови комісії фахових дисциплін економічного циклу Тетяни Чубін відбулася презентація кращих курсових робіт з дисципліни «Маркетинг». Свої роботи презентували студенти третього курсу групи МД15 Аліна Лепетуха, Марія Титаренко, Жанна Зелінська та Ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація кращих курсових робіт з дисципліни «Маркетинг» 21 лютого 2018

Слухачам підготовчих курсів про спеціальність «Харчові технології»

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється поповненню контингенту вступників на спеціальність «Харчові технології». Тож доцент кафедри Олександра Гащук зустрілася зі слухачами підготовчих курсів Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ із метою орієнтації їх у визначен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слухачам підготовчих курсів про спеціальність «Харчові технології» 18 січня 2020

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

26 вересня 2023 року головний технолог ТОВ «НВО «Лактол Інтернейшнл»  Анатолій Лукащук зустрівся з групою бакалаврів і магістрантів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» і освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування і переробки молока», та прочитав їм лекцію «Заквасочні культури Сhr. Hansen для виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікава гостьова лекція для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 28 вересня 2023

Поповнення в колі науковців кафедри біотехнології і мікробіології

Уже з вересня кілька завзятих студентів 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» старанно працюють на благо науки, вкладаючи свій потенціал у відточування навичок і проведення власних досліджень на базі кафедри біотехнології і мікробіології, адже вони поповнили ряди учасників студентського наукового гуртка «BIOTECH». Так, не все вдаєт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення в колі науковців кафедри біотехнології і мікробіології 20 грудня 2018