Н У Х Т

Перший осінній День вступника: куди веде твоя мрія

04 жовтня 2025

Перший осінній День вступника: куди веде твоя мрія

Дізнатися більше про сучасну освіту, спеціальності та студентське життя в НУХТ змогли учасники нашого першого цієї осені Дня вступника, що відбувся сьогодні цікаво, пізнавально й конструктивно.

Традиційно на наших гостей чекала насичена програма – інтерактивні екскурсії, знайомство з факультетами та інститутами, майстер-класи та воркшопи від викладачів і студентів, лайфхаки успішного складання НМТ 2026, подарунки, сюрпризи та нетворкінг. Вони дізналися головне про вступ у 2026 році, проконсультувалися у фахівців Приймальної комісії та отримали відповіді на всі свої запитання.

Щира гостинність й непідробна увага до кожного, неповторна атмосфера навчально-наукового кампусу НУХТ, інсайди зсередини, спілкування з викладачами й студентами, корисні поради, яких не знайдеш в Інтернеті, смаколики й музичні вітання – все це традиційні складові Дня вступника у НУХТ.

Ґрунтовно презентував університет заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів Артем Ущаповський. Наші гості пересвідчилися, що завітали до ТОПового закладу вищої освіти, ознайомившись із рейтинговими позиціями НУХТ та результатами опитувань провідних роботодавців країни, 92% яких не просто охоче візьмуть на роботу випускників університету, а із нетерпінням чекають на них.

Спікер представив кожний навчально-науковий інститут і факультет, комфортабельний студентський кампус, де надаються місця для проживання усім нашим здобувачам освіти, хто цього потребує, потужний спортивний комплекс університету з найрізноманітнішими секціями та басейном, користування якими абсолютно безкоштовне для студентів, а також анонсував додатковий набір до НУХТ, що стартує вже 7 жовтня.

А найбільше уваги фахівець, звичайно ж, приділив інформації щодо вступу у 2026 році. Учасники заходу дізналися, що потрібно для вступу, яким має бути конкурсний бал, який предмет на НМТ краще обрати четвертим і чому важливо обирати профільний предмет, як підготуватися до успішного складання національного мультипредметного тесту за пільговою ціною та як підвищити свій конкурсний бал.

Однією з традиційних родзинок став розіграш серед наших гостей брендованих подарунків, який провели Артем Ущаповський і голова профорієнтаційного сектору студентської ради університету Діана Бондаренко. Умови участі у розіграші незмінні – реєстрація на наш захід і підписка на комунікаційні канали Приймальної комісії та чат Вступника. Цього разу щасливими власниками екошоперів і футболок із символікою університету стали Юлія Бондаренко з міста Дніпро, Вікторія Чулій зі Свято-Петрівського та Олександр Дьомін з Києва.

Далі продовжилося активне спілкування з викладачами, які висвітлювали переваги кожної спеціальності, та студентами, що щиро ділилися власним досвідом вступу і навчання в НУХТ, розповідали про цікаве університетське життя та яскраве дозвілля.

Завершили своє гостювання в НУХТ майбутні вступники на майстер-класах від випускових кафедр, кожний обравши івент на свій смак.

Сподіваємося, наші гості – і ті, що завітали до закладу, і ті, що приєдналися онлайн, отримали сьогодні мотивацію й чітке уявлення, як потрапити до омріяного університету. Хто ж сьогодні не зміг бути з нами, слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити наступний День вступника НУХТ, де на вас завжди очікують корисна інформація та приємні сюрпризи.

Опублікований: 04-10-2025
Читайте також:
Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України наш університет був визначений базовим для проведення у 2019-2020 навчальному році ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології». Прийом наукових робіт тривав до 15 лютого. До участі у конкурсі були подані 64 студентські наукові роботи, кожна ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології» 20 березня 2020

Чи складно бути вчителем давали відповідь учасники чергового засідання Movie Club

Спитайте студентів, чи складно їм навчатися? «Звичайно! Дуже!» – почуєте у відповідь. А чи складно бути вчителем чи викладачем? Про це студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» задумалися, переглядаючи фільм англійською мовою «Історія Рона Кларка» («The Ron Clark Story»). Виявилося, що неабиякі зусилля доводиться прикладати з обох боків,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи складно бути вчителем давали відповідь учасники чергового засідання Movie Club 24 листопада 2020

Інституційний проєкт змін НУХТ

Команда академічних менеджерів представила керівництву університету Інституційний проєкт змін НУХТ, розроблений у межах Програми професійного розвитку академічних менеджерів. Під час презентації учасники продемонстрували стратегічний профіль університету з ключовими цілями та дорожньою картою реалізації стратегії розвитку університету до 2030 року...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний проєкт змін НУХТ 15 вересня 2025

Можливості міжнародної співпраці та спільних наукових проектів із німецькими вишами вивчають наші викладачі

14 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Захаров відвідали віртуальний ярмарок університетів Німеччини «Research in Germany». Захід був організований за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості міжнародної співпраці та спільних наукових проектів із німецькими вишами вивчають наші викладачі 18 жовтня 2021