Н У Х Т

Перший осінній День вступника: куди веде твоя мрія

04 жовтня 2025

Перший осінній День вступника: куди веде твоя мрія

Дізнатися більше про сучасну освіту, спеціальності та студентське життя в НУХТ змогли учасники нашого першого цієї осені Дня вступника, що відбувся сьогодні цікаво, пізнавально й конструктивно.

Традиційно на наших гостей чекала насичена програма – інтерактивні екскурсії, знайомство з факультетами та інститутами, майстер-класи та воркшопи від викладачів і студентів, лайфхаки успішного складання НМТ 2026, подарунки, сюрпризи та нетворкінг. Вони дізналися головне про вступ у 2026 році, проконсультувалися у фахівців Приймальної комісії та отримали відповіді на всі свої запитання.

Щира гостинність й непідробна увага до кожного, неповторна атмосфера навчально-наукового кампусу НУХТ, інсайди зсередини, спілкування з викладачами й студентами, корисні поради, яких не знайдеш в Інтернеті, смаколики й музичні вітання – все це традиційні складові Дня вступника у НУХТ.

Ґрунтовно презентував університет заступник відповідального секретаря Приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів Артем Ущаповський. Наші гості пересвідчилися, що завітали до ТОПового закладу вищої освіти, ознайомившись із рейтинговими позиціями НУХТ та результатами опитувань провідних роботодавців країни, 92% яких не просто охоче візьмуть на роботу випускників університету, а із нетерпінням чекають на них.

Спікер представив кожний навчально-науковий інститут і факультет, комфортабельний студентський кампус, де надаються місця для проживання усім нашим здобувачам освіти, хто цього потребує, потужний спортивний комплекс університету з найрізноманітнішими секціями та басейном, користування якими абсолютно безкоштовне для студентів, а також анонсував додатковий набір до НУХТ, що стартує вже 7 жовтня.

А найбільше уваги фахівець, звичайно ж, приділив інформації щодо вступу у 2026 році. Учасники заходу дізналися, що потрібно для вступу, яким має бути конкурсний бал, який предмет на НМТ краще обрати четвертим і чому важливо обирати профільний предмет, як підготуватися до успішного складання національного мультипредметного тесту за пільговою ціною та як підвищити свій конкурсний бал.

Однією з традиційних родзинок став розіграш серед наших гостей брендованих подарунків, який провели Артем Ущаповський і голова профорієнтаційного сектору студентської ради університету Діана Бондаренко. Умови участі у розіграші незмінні – реєстрація на наш захід і підписка на комунікаційні канали Приймальної комісії та чат Вступника. Цього разу щасливими власниками екошоперів і футболок із символікою університету стали Юлія Бондаренко з міста Дніпро, Вікторія Чулій зі Свято-Петрівського та Олександр Дьомін з Києва.

Далі продовжилося активне спілкування з викладачами, які висвітлювали переваги кожної спеціальності, та студентами, що щиро ділилися власним досвідом вступу і навчання в НУХТ, розповідали про цікаве університетське життя та яскраве дозвілля.

Завершили своє гостювання в НУХТ майбутні вступники на майстер-класах від випускових кафедр, кожний обравши івент на свій смак.

Сподіваємося, наші гості – і ті, що завітали до закладу, і ті, що приєдналися онлайн, отримали сьогодні мотивацію й чітке уявлення, як потрапити до омріяного університету. Хто ж сьогодні не зміг бути з нами, слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити наступний День вступника НУХТ, де на вас завжди очікують корисна інформація та приємні сюрпризи.

Опублікований: 04-10-2025
Читайте також:
Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером

У рамках навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбулася нетворкінг-зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з фахівцем-практиком, шеф-кондитером Артемом Кокотуном. На шляху до омріяної професії Артем пройшов більше 40 майстер-класів і воркшопів у найкрутіших фахівців кондитерського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг-зустріч здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з шеф-кондитером 11 жовтня 2022

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі

15 листопада 2022 р. Національною асоціацією ресторанів США був організований вебінар «Харчова безпека кожного дня» (Food Safety Every Day), присвячений посиленню програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства. Спікерами заходу виступили віце-президент із безпеки харчових продуктів компанії Steritech Кріс Бойлз і менеджерка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар щодо програм безпеки харчової продукції у закладах ресторанного господарства відвідали викладачі 16 листопада 2022

Фотовиставка-конкурс «Коли оживають старі фотографії...»

Фотографія – це застигла мить життя. А чи може вона ожити? Так, якщо за справу беруться студенти 3 курсу спеціальності 061 «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв'язки з громадськістю» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Цього року вже традиційна фотовиставка третьокурсників, яка є інтегрованою підсумковою роботою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фотовиставка-конкурс «Коли оживають старі фотографії...» 28 грудня 2021

Готується до захисту дисертації ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Розроблення технології крекерів підвищеної біологічної цінності із застосуванням борошна амаранту та камеді акації» аспірантки Ольги Дзигар. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Оболкіна. Під час презента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готується до захисту дисертації ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 березня 2019