Н У Х Т

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

16 червня 2020

Із міжнародними експертами гастрономічного туризму поспілкувалися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу продовжують підвищувати свою кваліфікацію в онлайн-форматі. Цього разу слухали міжнародних експертів гастрономічного туризму на ZOOM-конференції «Food Travel Talk», яка відбулася 15 червня 2020 р. у Лондоні.

Спікером заходу був автор і засновник Всесвітньої асоціації туристичних подорожей та світової індустрії туризму та харчових напоїв (World Food Travel Association and the world’s food and beverage tourism industry) Ерік Вольф.

У ході конференції головною темою обговорення був вплив пандемії COVID-19 на майбутні кулінарні заходи, фестивалі та ярмарки, ресторани та ринки.

Опублікований: 16-06-2020
Читайте також:
Гастрономічна естетика та професійне натхнення на семінарі-лекторії кафедри готельно-ресторанної справи

З початком нового навчального року кафедра готельно-ресторанної справи активно розпочала проводити наукові заходи. 22 вересня 2025 р. відбувся науковий семінар-лекторій за участі запрошеної гості Ольги Гірман, винної експертки, сомельє в Goodwine, членкині Асоціації сомельє України. Учасниками заходу стали викладачі кафедри, а також здобувачі вищо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гастрономічна естетика та професійне натхнення на семінарі-лекторії кафедри готельно-ресторанної справи 25 вересня 2025

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології». Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр» 20 червня 2024

Студентка НУХТ – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади за непрофільною спеціальністю «Хімічні технології неорганічних речовин»!

24-26 квітня 2018 року на базі ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет» (м. Дніпро) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Хімічної технології неорганічних речовин». Під своїм дахом університет зібрав студентів із усієї України (вісім вишів) та взяв на себе обов’язки гостинного господаря. Вісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка НУХТ – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади за непрофільною спеціальністю «Хімічні технології неорганічних речовин»! 27 квітня 2018

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей

17 березня 2018 р. у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До коледжу завітали учні 9-х-11-х класів, ліцеїв і вищих професійно-технічних училищ та їхні батьки, працююча молодь та випускники навчального закладу. Зустрічали гостей відразу біля вхідних дверей, пропонували переглянути ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей 17 березня 2018