Н У Х Т

Першу сходинку до кваліфікаційної роботи бакалавра подолали здобувачі-біотехнологи

21 грудня 2020

Першу сходинку до кваліфікаційної роботи бакалавра подолали здобувачі-біотехнологи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія». Ця курсова є початковою, так би мовити відправною точкою, у написанні майбутнього диплому. У рамках її виконання здобувачі шукали інформацію про властивості, сфери застосування та виробників цільового продукту мікробного синтезу. Обирали, на основі аналізу складу поживного середовища, умов культивування найкращий біологічний агент. Вчилися аналізувати склад поживного середовища та визначати параметри росту мікроорганізмів у періодичній культурі.

Безсумнівно, щоб написати якісну роботу, здобувачі опрацювали велику кількість наукової літератури. У допомогу їм були надані методичні рекомендації до підготовки курсової, викладачі організовували zoom-консультації.

Що ж до самого захисту, цьогоріч він теж відбувався по-новому – студенти готували презентації та доповіді, а викладачі – ситуативні задачі для визначення рівня обізнаності студента. Останнє стало основним індикатором якісної роботи і показувало вміння здобувачів використовувати знання, отримані під час виконання курсової.

Тож вітаємо третьокурсників із успішним захистом. Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології сподіваються, що на закладеному підґрунті курсова робота з дисципліни «Технології мікробного синтезу лікарських засобів», яку здобувачі будуть виконувати вже в наступному навчальному семестрі, стане гідною сходинкою на шляху до кваліфікаційної роботи.

Опублікований: 21-12-2020
Читайте також:
На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи. Над виконанням окремих розділів фундаментальної роботи "Технології харчових продуктів збалансованого складу з використанням модифікованих жирів" працювали спеціалісти 5 кафедр. Магістрант кафедри теплоенергетики та холо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи 27 лютого 2017

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська брала участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Pontica et Caucasica II. Міждисциплінарні дослідження старожитностей Чорного моря», що відбулася 14-17 травня на базі історичного факультету Варшавського університету. Доповідь нашого викладача була присвячена харчовій культурі українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін 21 травня 2019

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

2 лютого 2021 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся попередній розгляд науково-дослідної роботи доцента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.05 – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. Тема дос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До здобуття чергового наукового ступеня готується доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 лютого 2021

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету

Протягом двох днів тривала робота дегустаційної комісії «Укрвинпром» разом із фахівцями Держспоживслужби за участі спеціалістів Мінагрополітики України, Державної податкової служби та Асоціації сомельє України, в ході якої оцінювали виноробну продукцію вітчизняного виробника та імпорту для визначення ситуації на українському ринку вина. Головна міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету 10 вересня 2021