Н У Х Т

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня 2019

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 березня на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітали учасники профорієнтаційного табору IBS Education.

IBS Education – це освітня компанія, що організовує на канікулах профорієнтаційні табори для професійного самовизначення старшокласників. Гостинно зустрічала учнів 9-11 класів відповідальна за профорієнтацію факультету Віра Зуйко. У лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи був організований дегустаційний аюрведичний сніданок. Магістранти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» під керівництвом асистента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Польовика приготували страви за наукою Аюрведи.

Меню дегустаційного сніданку – індійський хліб чапаті з соусами, овочевим і яблучним чатні, фірмові натуральні цукерки на основі сухофруктів – корисні солодощі для школярів, чай-масала з ароматною сумішшю прянощів. Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко, яка проходила стажування у медичному аюрведичному центрі Greens Ayurveda (штат Керала, Індія), познайомила школярів з Аюрведою як однією з найдавніших систем оздоровлення організму, організацією раціону та режиму харчування відповідно до індивідуальної конституції людини, впливом харчових продуктів на баланс організму і особливостями аюрведичної кулінарії загалом. Наш університет – це єдиний вітчизняний заклад вищої освіти, який здійснює підготовку магістрів з технологій аюрведичних харчових продуктів, інноваційних для підприємств харчування.

За сніданком відповідальна за профорієнтацію Віра Зуйко розповіла гостям про спеціальності 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм», за якими здійснюється підготовка у бакалавраті та магістратурі; практичну підготовку у кращих вітчизняних підприємствах індустрії гостинності й за кордоном; працевлаштування у закладах готельного і ресторанного господарства, кейтерингових компаніях, міні-виробництвах, аюрведичних і оздоровчих центрах, туристичних компаніях і агенціях. Завершився візит екскурсією унікальним комплексом навчальних лабораторій – міні-броварня, технологічні лабораторії, де саме проходили заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», лабораторія барної справи і сучасний комп’ютерний клас. Гості отримали вичерпні відповіді на всі хвилюючі питання щодо організації навчального процесу, а також можливостей для особистісної й професійної реалізації в нашому університеті.

Сподіваємося, зустрінемо випускників 11 класів на посвяті першокурсників у студенти нашого університету.

Опублікований: 28-03-2019
Читайте також:
Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні

30 травня 2019 року в Студентському клубі НУХТ відбувся батл між студентами І курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління з економіксу, який традиційно проводиться навесні викладачами кафедри економічної теорії. Кожна команда вразила суддів і вболівальників творчим підходом і креативністю в розв’язанні проблемного завдання «Рівень і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативні підходи першокурсників до вирішення економічних проблем в Україні 31 травня 2019

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт випускниками спеціалізації «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів». Екзаменаційну комісію очолив голова Правління Київського маргаринового заводу «Олком» Юрій Євенко, котрий, до речі, є ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра 26 лютого 2019

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів розпочала роботу сертифікатна програма «Косметологія». 19 жовтня відбулося перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми. Слухачі програми опановували методи очищення шкіри різних типів шляхом застосування косметичних пінок, скрабів, скаток і дезинфікуючих однохвилинних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія» 22 жовтня 2018

Самовдосконалення здобувачів освітньої програми «Маркетинг»

Здобувачі освітньої програми «Маркетинг» завжди прагнуть до самовдосконалення. Цього разу вони прокачали свої скіли з фінансової грамотності та взяли участь в конкурсі ідей «Гроші та добробут у моїй країні». Студенти потрапили до категорії «сеньйори» та відповідно умов конкурсу запропонували і обґрунтували  свої ідеї на тему «Як підвищити рівень ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Самовдосконалення здобувачів освітньої програми «Маркетинг» 16 травня 2023