Н У Х Т

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

28 березня 2019

Профорієнтаційний аюрведичний сніданок від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

26 березня на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завітали учасники профорієнтаційного табору IBS Education.

IBS Education – це освітня компанія, що організовує на канікулах профорієнтаційні табори для професійного самовизначення старшокласників. Гостинно зустрічала учнів 9-11 класів відповідальна за профорієнтацію факультету Віра Зуйко. У лабораторії-ресторані кафедри готельно-ресторанної справи був організований дегустаційний аюрведичний сніданок. Магістранти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» під керівництвом асистента кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимира Польовика приготували страви за наукою Аюрведи.

Меню дегустаційного сніданку – індійський хліб чапаті з соусами, овочевим і яблучним чатні, фірмові натуральні цукерки на основі сухофруктів – корисні солодощі для школярів, чай-масала з ароматною сумішшю прянощів. Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко, яка проходила стажування у медичному аюрведичному центрі Greens Ayurveda (штат Керала, Індія), познайомила школярів з Аюрведою як однією з найдавніших систем оздоровлення організму, організацією раціону та режиму харчування відповідно до індивідуальної конституції людини, впливом харчових продуктів на баланс організму і особливостями аюрведичної кулінарії загалом. Наш університет – це єдиний вітчизняний заклад вищої освіти, який здійснює підготовку магістрів з технологій аюрведичних харчових продуктів, інноваційних для підприємств харчування.

За сніданком відповідальна за профорієнтацію Віра Зуйко розповіла гостям про спеціальності 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» і 242 «Туризм», за якими здійснюється підготовка у бакалавраті та магістратурі; практичну підготовку у кращих вітчизняних підприємствах індустрії гостинності й за кордоном; працевлаштування у закладах готельного і ресторанного господарства, кейтерингових компаніях, міні-виробництвах, аюрведичних і оздоровчих центрах, туристичних компаніях і агенціях. Завершився візит екскурсією унікальним комплексом навчальних лабораторій – міні-броварня, технологічні лабораторії, де саме проходили заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», лабораторія барної справи і сучасний комп’ютерний клас. Гості отримали вичерпні відповіді на всі хвилюючі питання щодо організації навчального процесу, а також можливостей для особистісної й професійної реалізації в нашому університеті.

Сподіваємося, зустрінемо випускників 11 класів на посвяті першокурсників у студенти нашого університету.

Опублікований: 28-03-2019
Читайте також:
Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

11 квітня 2024 р. відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу» 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», в якому активну участь взяли здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська наука ‒ основа інтелектуального розвитку освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 12 квітня 2024

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці

Професійна трансформація не закінчується ніколи. В цьому викладачі та студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») переконалися на лекції «Draw me a line» від Юлії Кескін, HR Business Partner у сервісній компанії Ezetech, координатора спільноти iOS/Swift інженерів CocoaHeads Ukraine і активного іве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професійні трансформації дізналися студенти-управлінці 12 квітня 2018

Науковий шлях розпочато: зустріч здобувачів ступеня PhD з гарантом

2 жовтня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася зустріч здобувачів першого року навчання освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» спеціальності G21 «Біотехнології та біоінженерія» з гаранткою освітньо-наукової програми «Біотехнологія», професоркою Тетяною Пирог. До зустрічі доєдналися члени робочої групи програми – завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий шлях розпочато: зустріч здобувачів ступеня PhD з гарантом 03 жовтня 2025

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Досягнення цілей сталого розвитку в Україні неможливе без якісної освіти майбутніх фахівців. Наразі сфера виробництва продуктів харчування зазнає суттєвих змін, що пов’язано з рівнем виробництва, асортиментом та якістю продукції. На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулося розширене засідання за участі стейкхолдерів, присвячене аналізу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 05 лютого 2025