Н У Х Т

Безліч можливостей для наших здобувачів освіти, щоб стати професіоналом

14 червня 2022

Безліч можливостей для наших здобувачів освіти, щоб стати професіоналом

Викладачі випускових циклових комісій Вінницького фахового коледжу НУХТ разом зі студентами 3 курсу спеціальностей «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» і «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» побували у місті Ладижин на ТОВ «Вінницька птахофабрика».

Їх зустріла фахівчиня з навчання, оцінки та розвитку персоналу ТОВ «Вінницька птахофабрика» Марина Кушнір, яка відзначила, що підприємство й загалом МХП надає безліч можливостей для того, щоб стати професіоналом: «Наше виробництво – це новітнє обладнання та технології. Попрацювавши тут, можна отримати колосальний досвід та якісні профільні знання й вміння».

Для студентів – це дуже хороша можливість інтегруватися в систему підприємства, вивчити всі виробничі процеси, а також спробувати власні сили. Мова йде про забезпечення студентів знаннями, вміннями і навиками, а також про можливе їх подальше працевлаштування на підприємстві.

Студенти отримали велике задоволення, багато позитивних емоцій, а головне – провели час із користю. 

Опублікований: 14-06-2022
Читайте також:
Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Днями вийшов друком підручник «Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі», автор якого – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів нашого університету Людмила Пешук. Рецензентами виступили: завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування ННІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 07 березня 2019

Актуальні питання промислової теплоенергетики

Засідання секції 18 «Промислова теплоенергетика» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулося на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Роботу науковців очолив д.т.н., професор Валентин Петренко. Протягом чотирьох годи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання промислової теплоенергетики 12 квітня 2024

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 травня 2022