Н У Х Т

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами

01 лютого 2017

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів продовжує профорієнтаційну роботу в школах Києва.

31 січня СЗШ №262 відвідала доцент Євгенія Шеманська. Тісна співпраця кафедри з цим загальноосвітнім навчальним закладом налагоджена завдяки сприянню вчителя хімії Ніни Степури, яка велику увагу приділяє підготовці молодих науковців Малої Академії наук.

Під час батьківських зборів 9-11 класів наш фахівець розповіла про переваги навчання у нашому університеті. Головне коло питань стосувалось умов вступу на навчання, переліку спеціальностей, практичної підготовки на підприємствах галузей промисловості, перспектив подальшого працевлаштування випускників.

Усі зацікавлені батьки та учні випускних класів були запрошені на екскурсію на кафедру та до Музею історії НУХТ.

Опублікований: 01-02-2017
Читайте також:
Підвищення кваліфікації від наших фахівців для спеціалістів підприємств централізованого водопостачання

За останнє десятиріччя у Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ склалися досить плідні стосунки з водоканалами – саме ці підприємства найбільш дисципліновані у виконанні законодавчих вимог щодо періодичності підвищення кваліфікації фахівців своїх випробувальних лабораторій. Щорічно в Інституті на курсах навчаються від 80 до 100 спеціалісті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації від наших фахівців для спеціалістів підприємств централізованого водопостачання 15 липня 2019

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Не викликає сумніву важливість та актуальність практичної підготовки студентів на передових підприємствах харчової промисловості України. Адже, використовуючи всі набуті в нашому університеті навички та знання, лише на практиці на виробництві їх можна реально реалізувати. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 18 січня 2019

Козацькому роду нема переводу!

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін протягом тижня (7-11 жовтня) проводили на потоках і в академічних групах заходи до Дня українського козацтва, Дня захисника України та свята Пресвятої Покрови, що відзначаються в Україні 14 жовтня. Кожний викладач обрав власну тематику проведення заходу, до якого були залучені й студенти. Викладачі розповіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Козацькому роду нема переводу! 11 жовтня 2019

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції

3 квітня 2023 року відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу», в якому взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції 04 квітня 2023