Н У Х Т

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами

01 лютого 2017

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів тісно співпрацює із загальноосвітніми навчальними закладами

Колектив кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів продовжує профорієнтаційну роботу в школах Києва.

31 січня СЗШ №262 відвідала доцент Євгенія Шеманська. Тісна співпраця кафедри з цим загальноосвітнім навчальним закладом налагоджена завдяки сприянню вчителя хімії Ніни Степури, яка велику увагу приділяє підготовці молодих науковців Малої Академії наук.

Під час батьківських зборів 9-11 класів наш фахівець розповіла про переваги навчання у нашому університеті. Головне коло питань стосувалось умов вступу на навчання, переліку спеціальностей, практичної підготовки на підприємствах галузей промисловості, перспектив подальшого працевлаштування випускників.

Усі зацікавлені батьки та учні випускних класів були запрошені на екскурсію на кафедру та до Музею історії НУХТ.

Опублікований: 01-02-2017
Читайте також:
У МОН детально роз’яснили послідовність розгляду заяв вступника

Послідовність розгляду заяв вступника при адресному розміщенні державного та регіонального замовлення визначається встановленими ним пріоритетностями. На цьому наголосив генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров у відео-роз’ясненні для вступників.  Йдеться про заяви на бюджет – їх цього року можна було подават...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН детально роз’яснили послідовність розгляду заяв вступника 27 липня 2018

Майбутні вступники зацікавилися спеціальністю «Енергетичне машинобудування»

10 березня 2020 р. головний інженер Українського представництва фірми «Carel» Дмитро Караічев завітав на кафедру теплоенергетики і холодильної техніки разом із групою майбутніх вступників. Під час візиту гості цікавилися історією кафедри та навчальним процесом у Навчально науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С.Гулого. Основна увага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні вступники зацікавилися спеціальністю «Енергетичне машинобудування» 12 березня 2020

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування

На запрошення доцентки кафедри технології консервування Світлани Матко гостьову онлайн-лекцію «Функціональні крохмалі для розбудови текстури харчових продуктів» англійською мовою прочитав дуже досвідчений спеціаліст, кандидат хімічних наук, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Ingredion», відповідальний за ринки, що розвиваються Сергій Даценко. Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування 26 листопада 2021

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

Дні поступово стають довшими, а от до вступної кампанії все менше часу. І майбутнім абітурієнтам пора серйозніше задуматись про вибір вишу для продовження навчання. Допомогти учням навчальних підрозділів нашого університету – Свалявської філії і філії у м. Львові, Свалявського технічного коледжу з цим нелегким вибором вирішила доцент кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання 15 лютого 2017