Н У Х Т

Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

15 жовтня 2019

Практичні поради з дотримання пожежної безпеки отримали викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Провідне видання в галузі охорони праці та пожежної безпеки, журнал «ОХОРОНА ПРАЦІ І ПОЖЕЖНА БЕЗПЕКА», ставлячи за мету надати якісну консультативно-інформаційну підтримку спеціалістам, зайнятим у галузі охорони праці та пожежної безпеки щодо широкого кола професійних питань, щороку проводить Всеукраїнський Форум «Пожежна і техногенна безпека». Цього року до обговорення нагальних питань у галузі безпеки були запрошені викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці, доцент Наталія Володченкова та асистент Олена Накемпій.

10 спікерів та експертів розкривали свої професійні таємниці та надавали практичні поради з дотримання пожежної безпеки, як на виробництві, так і у побуті.

Учасники  Форуму з перших вуст отримали відповіді на питання: пожежна перевірка: на що звертати увагу власнику та фахівцю з пожежної безпеки? Як долучити працівників до підтримки пожежної безпеки? Блискавкозахист: чому важливо захистити свій бізнес від примх погоди?  Як проводити визначення ризиків та якими методиками необхідно керуватися.

У перерві між блоками Форуму директор тренінгового Центру Спеціальної Підготовки Олег Картавий провів інтерактив, де усі бажаючі мали змогу отримати практичний досвід із надання домедичної допомоги, а також базових прийомів допомоги при опіках та отруєнні чадним газом.

Викладачі вдячні організаторам за інформативно-насичений захід.

Опублікований: 15-10-2019
Читайте також:
Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція)

Вперше в історії наукової співпраці України з Францією 13 листопада в Університеті Сорбонна (м. Париж) відбувся науково-практичний семінар «Ukraine. Vigne et vin en résistance  (Україна. Вино і лоза в опорі)», організований Університетом Сорбонна спільно з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» і нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція) 14 листопада 2023

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва»

Магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко стала членкинею наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» (ЦУЄНС). Основною метою діяльності ЦУЄНС є вивчення досві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед членів наукової організації «Центр українсько-європейського наукового співробітництва» 18 січня 2024

Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумковий етап освіти 01 лютого 2024

Програмний продукт Adobe InDtsign опановували здобувачі-рекламісти на практичному занятті асистентки кафедри маркетингу

На кафедрах університету тривають відкриті заняття. Наразі, через карантинні обмеженні вони проходять у режимі онлайн. За допомогою сервісу відеоконференцій Zoom відбулося і відкрите практичне заняття асистентки кафедри маркетингу Марії Швець з дисципліни «Дизайн в рекламі та PR». Викладачка розповіла майбутнім рекламістам про основи роботи програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Програмний продукт Adobe InDtsign опановували здобувачі-рекламісти на практичному занятті асистентки кафедри маркетингу 02 листопада 2020