Н У Х Т

Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету

15 березня 2018

Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету

Традиційно у березні по всій Україні проходять Шевченківські читання. Таке ж свято відбулося у студентському клубі за темою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах». В організації і проведенні цієї події брали участь колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування факультету готельно-ресторанного т а туристичного бізнесу та студенти І-V курсів.

Звучали твори відомих перекладачів Вільяма Морфіла, Етель Ліліан Войнич, Віри Річ та інших.

Лунали вірші Т.Г.Шевченка різними мовами: «Заповіт», «Садок вишневий коло хати», «Мені тринадцятий минало», «Мені однаково…» тощо.
Найкраще декламували вірші Валентин Подолянчук (БТЕК 1-1), Ващенко Надія та Мошкало Катріна (ТК 1-11М).
Вечір прикрашала своїм чудовим співом студентка ІІІ курсу факультету готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу Надія Ніколенко.
Ведучі свята Андрій Пархоменко (ТУ 1-11) та Анна Вовк (ТЖ 1-3М) провели вікторинуна краще знання фактів із життя поета англійською  мовою.
Усі учасники заходу отримали солодкі подарунки.

Опублікований: 15-03-2018
Читайте також:
Цикл відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато!

14 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг» на тему «Конструкційні матеріали, що допущені до використання при проєктуванні технологічного обладнання харчових виробництв», яке доцент кафедри Богдан Пащенко провів для здобувачів-бакалаврі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато! 15 жовтня 2025

Бармен-шоу від наших студентів

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відсвяткували Міжнародний день бармена. Популярність цього професійного свята постійно зростає, оскільки ця спеціальність набуває все більшої популярності. У рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму відбулося бармен-шоу, в якому під керівництвом викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бармен-шоу від наших студентів 08 лютого 2017

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці закликає долучитися до вирішення екологічних проблем

За ініціативи ПрАТ АК «Київводоканал» та Асоціації «Укрводоканалекологія» вже декілька років поспіль проходить безстрокова акція «СТОП ФОСФАТИ». Через фосфати катастрофічно знижується придатність води для питних потреб населення та зростає ризик поширення інфекційних хвороб, завдається непоправна шкода флорі і фауні наших водойм. Ці сполуки містят...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці закликає долучитися до вирішення екологічних проблем 17 вересня 2020

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії

Для кожного освітянина й науковця важливим моментом кар’єри є визнання здобутків. Уже третій рік поспіль молоду, але прогресивну кафедру харчової хімії очолює доктор хімічних наук Світлана Бондаренко. Професор не тільки зберегла кращі науково-педагогічні традиції всіх хімічних кафедр НУХТ, але й зуміла надати новий імпульс розвитку досліджень, згур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визнання науково-педагогічних досягнень завідувача кафедри харчової хімії 01 листопада 2019