Н У Х Т

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

29 січня 2021

Новинка від наших викладачів для книжкової полички спеціалістів харчових підприємств і здобувачів освіти

Державний заклад освіти «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ видав навчальний посібник «Планування та проведення внутрішніх аудитів систем управління безпечністю та якістю харчових продуктів» для спеціалістів харчових підприємств з питань безпечності та якості продукції та здобувачів харчових закладів освіти. Авторка – завідувачка кафедри харчових технологій та інженерії, к.т.н Людмила Стоянова.

У посібнику надана інформація щодо основних положень і вимог до документованої інформації СУЯ і СУБХП, наведена класифікація і завдання зовнішніх і внутрішніх аудитів, висвітлені загальні підходи до проведення внутрішніх аудитів (СУЯ) і (СУБХП), вимоги до аудиторських груп (ГА), принципи здійснення аудитів, планування та управління програмою аудиту, методи проведення аудитів, аналізування результатів і звітування.

Матеріали посібника ґрунтуються на рекомендаціях версії міжнародного стандарту ISO19011:2018 «Настанови щодо здійснення аудитів систем управління (менеджменту)».

Інформація розрахована на представників керівництва, на яких покладена відповідальність (з наданням повноважень) і посадових осіб, які запроваджують, підтримують СУЯ і СУБХП та забезпечують постійне поліпшування її результативності. Також посібник може бути корисним для внутрішніх аудиторів у їх практичній діяльності.

Опублікований: 29-01-2021
Читайте також:
Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food

У рамках вивчення дисципліни «HR-навігатор» до здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ завітала Яна Бокотько, сертифікована експертка з гостинності всесвітньовідомої мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s. Ця управлінська позиція була введена в компанії із в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджмент гостинності для ейчарів від сертифікованого експерта індустрії fast food 22 вересня 2021

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Модератором зустрічі була старша викладачка кафедри Ганна Бойко. На платформі Zoom була організована відеоконференція з метою перегляду фільмів «Where Does Chocolate Come and How is ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування 18 лютого 2022

Успішно долають останні етапи в отриманні диплома бакалавра з хімічних технологій четвертокурсники

Студенти 4 курсу, що навчаються за спеціальністю «Хімічні технології та інженерія», цикл залікової сесії завершили захистами курсових робіт із дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів», які проходили на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. До складу Екзаменаційної комісії, яку очолила до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно долають останні етапи в отриманні диплома бакалавра з хімічних технологій четвертокурсники 07 травня 2019

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи

У непростий час пандемії та карантину викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs продовжує проводити засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers». Обговорювався вплив блогів і блогерів на життя, навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking club із гостем зі США змінив формат роботи 08 травня 2020