Н У Х Т

Мотивацію до дії від успішних підприємців отримали наші студенти…

06 лютого 2018

Мотивацію до дії від успішних підприємців отримали наші студенти…

Студенти-управлінці персоналом як майбутні консультанти з питань самозайнятості та організації власної справи отримали свіжу порцію підприємницьких лайфхаків у проекті StartUP Club, створеному Інститутом податкових реформ, Фундацією креативних індустрій та Європейською молодіжною лігою.

П’ять успішних підприємців поділились власними історіями успіху щодо того, як зробити креативний продукт конкурентним і прибутковим.

«Обличчя» українського бренду ONE’S LV, інста-блогер і власниця шоу-румів Protest.shop. Магазин чудес Анастасія Стецевят розповіла про механізм відкриття малого бізнесу у fashion-сегменті в оффлайн і онлайн форматах та про особливості використання неймінгу.

Про вибір сфери діяльності, обґрунтування бізнес-ідей, етапи реєстрації підприємства, технології франчайзингу, комерційні ризики та особисті страхи на старті говорили режисер-постановник і власниця студії «Територія театральної творчості» Анна Вараниця, засновник відеопродакшну, музичного лейблу «Хвилі Music» та студії запису Андрій Станіславський, голова ради ГО «Інститут податкових реформ», ініціатор національної премії для професійних медійників «MEDIA etc.», що має неабиякий досвід ведення салонного бізнесу, Олена Хотенко.

Голова ради Фундації креативного бізнесу Руслан Анфілов обговорив із нашими студентами перспективи креативної економіки України, проблеми пошуку фінансування та партнерів, креативні проекти вітчизняних стартаперів, що мають експортний потенціал і цікаві за кордоном.

Мотиваційні спічі, нетворкінг для підприємців-початківців, практичні поради з організації стартапів на стику бізнесу та творчості - за твердженням управлінців персоналом НУХТ, кращий варіант розвитку їх бізнес-навичок важко уявити, тож участь у StartUP Club триватиме й надалі.

Опублікований: 06-02-2018
Читайте також:
Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ

Національний мультипредметний тест (НМТ) складається на комп’ютерах, тому його учасники зразу можуть побачити свою кількість балів. Але офіційна інформація з’являтиметься на їх офіційних сторінках орієнтовно через тиждень після проходження тесту. Інформація про результати учасників основної сесії НМТ за шкалою 100-200 балів буде розміщена на інфор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилюючий момент для вступників: коли будуть відомі результати НМТ 28 липня 2022

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

Викладацький колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка активно працює над виданням якісної навчальної літератури для здобувачі вищої освіти. Нещодавно вийшов друком новий навчальний посібник «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» колективу авторів кафедри технології ресторанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 20 липня 2023

Чому варто вступати на інженерів-електриків до НУХТ: інформація від здобувачів освіти

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого. Студенти групи ЕЛ-3-3 Максим Маструков і Дмитро Юрченко побували у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №313 з поглибленим вивченням інформаційних технологій міста Києва, де поспілкувалися з учнями 11-го класу. Здобувачі освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому варто вступати на інженерів-електриків до НУХТ: інформація від здобувачів освіти 18 жовтня 2023

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику

Залучення до навчального процесу досвіду провідних фахівців – основна запорука якісної сучасної освіти. Опанування ж такої сучасної спеціальності як біотехнологія неможливе без орієнтування на новітні наукові досягнення. 30 жовтня 2019 року перед студентами-біотехнологами виступив Олександр Васильович Панов (Остін, США) – доктор біологічних наук, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвідом діляться фахівці або цікаво і корисно про біоенергетику 01 листопада 2019