Н У Х Т

Мотивацію до дії від успішних підприємців отримали наші студенти…

06 лютого 2018

Мотивацію до дії від успішних підприємців отримали наші студенти…

Студенти-управлінці персоналом як майбутні консультанти з питань самозайнятості та організації власної справи отримали свіжу порцію підприємницьких лайфхаків у проекті StartUP Club, створеному Інститутом податкових реформ, Фундацією креативних індустрій та Європейською молодіжною лігою.

П’ять успішних підприємців поділились власними історіями успіху щодо того, як зробити креативний продукт конкурентним і прибутковим.

«Обличчя» українського бренду ONE’S LV, інста-блогер і власниця шоу-румів Protest.shop. Магазин чудес Анастасія Стецевят розповіла про механізм відкриття малого бізнесу у fashion-сегменті в оффлайн і онлайн форматах та про особливості використання неймінгу.

Про вибір сфери діяльності, обґрунтування бізнес-ідей, етапи реєстрації підприємства, технології франчайзингу, комерційні ризики та особисті страхи на старті говорили режисер-постановник і власниця студії «Територія театральної творчості» Анна Вараниця, засновник відеопродакшну, музичного лейблу «Хвилі Music» та студії запису Андрій Станіславський, голова ради ГО «Інститут податкових реформ», ініціатор національної премії для професійних медійників «MEDIA etc.», що має неабиякий досвід ведення салонного бізнесу, Олена Хотенко.

Голова ради Фундації креативного бізнесу Руслан Анфілов обговорив із нашими студентами перспективи креативної економіки України, проблеми пошуку фінансування та партнерів, креативні проекти вітчизняних стартаперів, що мають експортний потенціал і цікаві за кордоном.

Мотиваційні спічі, нетворкінг для підприємців-початківців, практичні поради з організації стартапів на стику бізнесу та творчості - за твердженням управлінців персоналом НУХТ, кращий варіант розвитку їх бізнес-навичок важко уявити, тож участь у StartUP Club триватиме й надалі.

Опублікований: 06-02-2018
Читайте також:
Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти»

Викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н., доценти Костянтин Васильківський і Анастасія Деренівська пройшли стажування за базовим рівнем курсу «Цифрові інструменти Google для освіти». Загальний напрям модернізації сучасної освіти – це системні й органічні зміни в освіті з метою приведення її у відповідність до вимог сучасного жи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти» 17 жовтня 2022

20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ!

Протягом липня 2020 року у Державному підприємстві «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) завершене діловодство за 241 заявкою на винаходи на стадії формальної експертизи, за 200 заявками на винаходи на стадії кваліфікаційної експертизи, за 385 заявками на корисні моделі та за 146 заявками на промислові зразки. Серед оформлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

20 охоронних документів отримали у липні 2020-го винахідники НУХТ! 12 серпня 2020

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Відбулася зустріч завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца та гаранта освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» Віталія Прибильського зі здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної і заочної форм навчання. На зустрічі магістранти були ознайомлені з компонентами освітньої програми та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм обрання вибіркових дисциплін для магістрантів освітньої програми «Технології продуктів бродіння і виноробства» 01 червня 2022

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City. Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів 28 квітня 2020