Н У Х Т

Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу!

20 листопада 2018

Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу!

15-18 листопада 2018 р. у м. Трускавець відбувся чемпіонат Європи з хортингу серед молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів і дорослих у розділах «Двобій», «Форма», «Сутичка», «Показовий виступ».

Хортинг – новий вид спорту, заснований в Україні, це спортивне мистецтво українського козацтва, що поєднує в собі елементи боротьби, боксу і показові виступи. Двобій включає кілька раундів, кожний тривалістю 3 хвилини. Спочатку спортсмени змагаються в боксерських рукавицях, при цьому дозволені удари ногами. Далі борються голіруч. Крім того, учасники готують показове шоу. Аналогів у світі немає.

Цього разу за титул чемпіона Європи з хортингу змагалися понад 500 спортсменів із 15 країн. Участь у цих змаганнях узяв студент Свалявського технічного коледжу НУХТ Роман Кручаниця, який виборов I місце у ваговій категорії до 65 кг.

Вітаємо нашого спортсмена – чемпіона Європи! Так тримати!

Опублікований: 20-11-2018
Читайте також:
Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв

Після тривалого періоду онлайн-навчання, здобувачі-третьокурсники спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову відчули атмосферу реальної лабораторії, виконуючи лабораторне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв», проведене лекторкою дисципліни, доценткою Вікторією Красінько. Лаборат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне занурення студентів-біотехнологів у методи контролю фармацевтичних виробництв 29 квітня 2024

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів

13 жовтня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший у цьому навчальному році методичний семінар щодо виконання курсових робіт для здобувачів освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Професія викладача вимагає постійного підвищення св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення навчально-методичної роботи на кафедрі експертизи харчових продуктів 18 жовтня 2021

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін діляться науковим і методичним досвідом

На кафедрі гуманітарних дисциплін відбулися науковий і методичний семінари. Доцент Сергій Береговий присвятив свою доповідь київському архітекторові Павлу Альошину. Із захопленням викладачі слухали про його мистецький шлях. Так, він зробив значний внесок у формування архітектурного «обличчя» вулиці Володимирської, спорудивши на ній, окрім Педагогі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін діляться науковим і методичним досвідом 16 лютого 2024

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ

23 січня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами 181 спеціальності «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Вінницькому фаховому коледжі НУХТ 23 січня 2024