Н У Х Т

Формування майбутнього фармацевтичної галузі – справа випускників кафедри біотехнології і мікробіології

24 листопада 2021

Формування майбутнього фармацевтичної галузі – справа випускників кафедри біотехнології і мікробіології

Використання потенціалу нещодавно розроблених біофармацевтичних промислових технологій, таких як рекомбінантні білки, культури клітин, моноклональні антитіла, вірусні вектори, хроматографічне розділення, безперервне виробництво, технології одноразового застосування й інші інновації, здатні допомогти знизити вартість фармацевтичного виробництва й зробити його більш гнучким, починають набирати обертів у всьому світі. І тому потреба у спеціалістах у галузі біоінженерії та біофармації є стабільно високою.

У сучасному світі освіта та престижна професія відіграють важливу роль. І дехто з тих, хто отримав престижну професію біотехнолога в Україні, знаходить себе та досягає вершин професіоналізму за кордоном.

Однією з таких спеціалісток стала випускниця кафедри біотехнології і мікробіології Євгенія Рудковська, яка на запрошення доцентки Вікторії Красінько прочитала гостьову лекцію для студентів-біотехнологів 4 курсу. Наразі Євгенія працює у міжнародній компанії «ARTeSYN Biosolutions» в Естонії. Під час лекції гостя розповіла про компанію «ARTeSYN», яка розробляє сучасні одноразові технологічні системи для оброблення біотехнологічних і фармацевтичних розчинів, що відповідають усім сучасним вимогам. Це допомагає клієнтам компанії будувати біофармацевтичні заводи майбутнього, засновані на використанні високоякісних, інноваційних та, водночас, індивідуальних одноразових рішень.

Євгенія продемонструвала відео з технологічними особливостями сучасних одноразових компонентів систем для оброблення біофармацевтичних розчинів розробки і виробництва компанії та підкреслила важливість набуття знань і вмінь під час навчання в університеті.

Завершивши свій виступ, гостя активно спілкувалась з майбутніми спеціалістами. Студенти поставити багато цікавих запитань. Зокрема, були обговорені питання екологічно свідомої утилізації використаних компонентів одноразових біофармацевтичних систем. Для здобувачів спілкуватися з випускниками кафедри – велике задоволення. Адже, це підтвердження тому, що плідна праця та знання іноземних мов – білет до успішної кар’єри.

Здобувачі щиро вдячні Євгенії за цікавий і практично корисний  виступ, а також за пораду: «Не втрачайте жодної можливості, стукайтесь у всі двері…», до якої обов’язково дослухаються!

Опублікований: 24-11-2021
Читайте також:
Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу»

Нещодавно стартувала робота студентського наукового гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. «PR і реклама як складові маркетингової політики просування» – тема, що виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей D5 «Маркетинг», D7 «Торгівля» та С7 «Журналістика» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Як і зазвичай, МасКотик Марк приніс майбутні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні pr-кампанії для маркетингу НУХТ від гуртківців «Інтелектуалу» 23 вересня 2025

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі

14 травня 2021 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу брали участь у Міжнародному симпозіумі для студентів і молодих учених «Science, Innovation and Entrepreneurship», який проходив в Українсько-американському університеті Конкордія (м. Київ) у рамках ініціативи «Дні науки». Зазначимо, що наш університет став співор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі 17 травня 2021

Особливості технології крижаного вина в Україні обговорили науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Особливості технології крижаного вина в Україні». Тема семінару присвячена дослідженням за матеріалами дисертаційної роботи Вікторії Луцькової «Розроблення технології крижаного вина в умовах північного причорномор’я» (науковий керівник – професор Оксана Ткаченко ). Наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості технології крижаного вина в Україні обговорили науковці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 20 грудня 2018

Відбулися загальні збори трудового колективу університету

31 серпня 2018 року у актовій залі відбулися традиційні загальні збори трудового колективу нашого університету. Перший проректор Володимир Яровий привітав присутніх із початком нового навчального року та поіменно згадав тих членів колективу, хто пішов із життя протягом минулого навчального року. Зал хвилиною мовчання вшанував пам’ять колег. Далі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися загальні збори трудового колективу університету 31 серпня 2018