Н У Х Т

Практично спрямована зустріч з учнями Северинівського ліцею

05 травня 2025

Практично спрямована зустріч з учнями Северинівського ліцею

1 травня 2025 року в межах угоди про співпрацю між Северинівським ліцеєм Таращанської громади Київської області і кафедрою технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відбулася онлайн-зустріч, присвячена Тижню інженерії. Захід став логічним продовженням «Інженерного тижня-2025», реалізованого раніше на базі ліцею.

Зустріч відкрив доцент кафедри Дмитро Люлька, який ознайомив слухачів із професією інженера, а також презентував ключові аспекти вступної кампанії 2025 року до НУХТ. Після виступу відбулося жваве обговорення, під час якого учасники отримали ґрунтовні відповіді на всі запитання.

Наступним виступив старший викладач кафедри Андрій Слюсенко. Він продемонстрував процес побудови 3D-моделі інженерного завдання, яке виконували учні ліцею під час Інженерного тижня. Фахівець також провів майстер-клас, присвячений можливостям сучасного 3D-друку, що викликав значний інтерес у слухачів.

Завершив зустріч доцент кафедри Тарас Погорілий, який у форматі діалогу обговорив із ліцеїстами можливі теми подальших практичних і теоретичних завдань, які могли б їх зацікавити.

Наприкінці онлайн-зустрічі всі учасники отримали відповіді на поставлені запитання. Адміністрація та учні Северинівського ліцею висловили подяку викладачам кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування за змістовні виступи, пізнавальну інформацію та практичну спрямованість зустрічі.

Опублікований: 05-05-2025
Читайте також:
Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 лютого викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» долучилися до капінгу з чемпіонами та відкритого діалогу щодо професії бариста. Відкритий і відвертий діалог-дискусія про те, чи робота баристою є перспективною, можливості кар’єрного зростання і всі плюси й мінуси цієї кавової профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кавовий діалог із капінгом для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 02 березня 2021

Крафтові технології для закладів ресторанного господарства – студентам від виробничника

Студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали лекцію від власника крафтової компанії з виробництва копчених м’ясних продуктів «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія, який ще й є засновником Асоціації крафтових виробників, невеликого співтовариства фермерів, пекарів, кондитерів, виробників сиру й іншого фуд-крафта. Зустріч ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафтові технології для закладів ресторанного господарства – студентам від виробничника 19 грудня 2018

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів

Українці є найбільш освіченою нацією в світі, і наша держава входить до п’ятірки країн за кількістю громадян, що мають вищу освіту. Це і багато інших цікавих фактів дізналися здобувачі академічної групи ХЕ-3-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою під час чергової ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година здобувачів-експертів 19 березня 2024

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU

Згідно з липневим рейтингом «4InternationalColleges&Universities» наш навчальний заклад у 2022 році посідає 29 місце серед українських (у 2021 – 37-ме) і 4692 місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу за популярністю їхніх ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU 22 серпня 2022