Н У Х Т

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

08 жовтня 2021

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

Серце пивоварні – пиво, яке на ній варять. А крафтові пивоварні відрізняються своєю унікальною індивідуальністю.

 «Andersen Brand Pub» – перший бренд-паб нового київського крафтового виробника пива «ANDERSEN». Група здобувачів вищої освіти ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом побували у ньому й ознайомилися з технологією виробництва пива.

Головний технолог ресторана-пивоварні «Andersen» Олександр Поліщук розповів детально про головні етапи створення продукту та дав змогу зануритись у сам процес і його атмосферу.

Кожний зі студентів побував у приміщенні, де відбувається зброджування та доброджування продукту. Пивовар із задоволенням відповідав на запитання допитливих гостей, після чого всі разом продегустували декілька зразків пива, де студенти мали змогу продемонструвати свої знання. 

Опублікований: 08-10-2021
Читайте також:
Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне

Сучасні тенденції європейської освіти дають змогу українським студентам, науковцям та організаціям, діяльність яких пов’язана зі сферами розвитку молоді, освіти, культури та спорту взяти участь у наймасштабнішій сучасній програмі академічного обміну Erasmus+. Національний Еразмус+ офіс в Україні у тісній співпраці з Представництвом ЄС в Україні за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету знайомилися з міжнародною співпрацею у сфері вищої освіти за програмою Жан Моне 18 січня 2019

Першокурсники освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» занурюються у спеціальність

Знати свої права та обов’язки зобов’язаний кожен громадянин країни. Проте, чи всі в Україні мають достатній рівень правової грамотності? А чи знаєте ви свої права та обов’язки? З цими категоріями розбиралися здобувачі освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу». 7 лютого 2023 року на кафедрі економіки і права в рамках роботи сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» занурюються у спеціальність 09 лютого 2023

Примари цукрових замків: чергова екскурсія від Профспілки НУХТ

Відбулася екскурсія «Примари цукрових замків – чотири садиби Терещенків», організована  Профспілкою НУХТ для її членів. Першим на маршруті був маєток Надії Терещенко, доньки цукрозаводчика Федора Артемійовича Терещенка. Романтичний палац на березі річки Тетерів у Денишах був місцем зустрічі усіх членів великої родини Терещенків. На жаль, від колис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Примари цукрових замків: чергова екскурсія від Профспілки НУХТ 19 листопада 2019

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови

17 серпня 2023 року у Київській міській державній адміністрації відбулася церемонія нагородження лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Традиційно нагородження було приурочене до Міжнародного дня молоді. Відзнаки обдарованій і активній молоді вручив особисто Київськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високе визнання – доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів – лауреатка Премії Київського міського голови 01 вересня 2023