Н У Х Т

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

08 жовтня 2021

Із технологією виробництва пива знайомилися третьокурсники в пивоварні крафтового виробника

Серце пивоварні – пиво, яке на ній варять. А крафтові пивоварні відрізняються своєю унікальною індивідуальністю.

 «Andersen Brand Pub» – перший бренд-паб нового київського крафтового виробника пива «ANDERSEN». Група здобувачів вищої освіти ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом побували у ньому й ознайомилися з технологією виробництва пива.

Головний технолог ресторана-пивоварні «Andersen» Олександр Поліщук розповів детально про головні етапи створення продукту та дав змогу зануритись у сам процес і його атмосферу.

Кожний зі студентів побував у приміщенні, де відбувається зброджування та доброджування продукту. Пивовар із задоволенням відповідав на запитання допитливих гостей, після чого всі разом продегустували декілька зразків пива, де студенти мали змогу продемонструвати свої знання. 

Опублікований: 08-10-2021
Читайте також:
Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Наприкінці минулого року студентки освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Оксана Бобош і Віра Ленько під керівництвом викладачки Тетяни Голдун взяли участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024, який проходив у місті Жешу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси 03 січня 2025

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока

27 травня 2025 року за ініціативи кафедри технології молока і молочних продуктів відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у форматі форуму «Молочна промисловість від виробника до споживача: Сучасні тренди та орієнтири». До заходу долучилися понад 150 учасників – керівники асоціацій і спілок, керівники і працівники молокопереробних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – платформа єднання бізнесу, освіти і науки у сфері виробництва і перероблення молока 28 травня 2025

Тематична зустріч з академічної доброчесності зі здобувачами-екологами

На початку навчального року для здобувачів-екологів другого курсу була проведена тематична зустріч, присвячена академічної доброчесності. Її організатором стала доцентка кафедри фізики та професійної безпеки Аліна Сірик, яка є наставницею академічної групи ЕК-ІІ-5. Метою заходу було наголосити на важливості основних принципів академічної доброчесно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематична зустріч з академічної доброчесності зі здобувачами-екологами 16 вересня 2024

Студентка Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

Відбулася урочиста церемонія нагородження переможців VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Захід відбувся  у Національному музеї Тараса Шевченка в м. Києві, куди з’їхалися поціновувачі творчості Великого Кобзаря. У дружній атмосфері учасники  зібрання ділилися враженнями від побачено...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможець VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 29 травня 2018