Н У Х Т

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

18 лютого 2020

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:
– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;
– магістерських робіт фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Магістр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітніми програмами «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів» і «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів».

Причому за освітньою програмою «Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів» у нашому університеті відбувся перший випуск магістрів.

У роботі Екзаменаційних комісій взяли участь досвідчені спеціалісти харчової галузі: д.т.н., професор, керівник проекту ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл» Олександр Чагаровський, (голова), к.т.н., професор, завідувач кафедри технології консервування Олександр Бессараб, д.т.н., професор кафедри технології консервування Віталій Шутюк, к.т.н., доцент кафедри технології консервування Віта Терлецька та к.т.н., старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська (секретар).

Здобувачі показали високий рівень знання технологічних процесів і навички аналізу виробничих ситуацій.

Колектив кафедри бажає подальших успіхів випускникам і неодмінно реалізувати себе!

Опублікований: 18-02-2020
Читайте також:
Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Авторський майстер-клас із мистецтва бариста від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 жовтня 2019

NUFT DANCE FEST повертається!

Одним із яскравих дійств у нашому університеті є фестиваль танцю «NUFT DANCE FEST». Хоч він і наймолодша з наших мистецьких традицій (перший відбувся у 2017 році, а у 2020-2023 рр. фестиваль не проводився, спочатку через пандемію коронавірусу, потім через повномасштабне вторгнення агресора), проте, встиг завоювати популярність і серед тих, хто долу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

NUFT DANCE FEST повертається! 27 травня 2024

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

Чудова нагода

29-31 травня 2018 року у бізнес-центрі «Торонто-Київ» відбудеться Міжнародний форум «Cosmetics Ukraine-2018», у рамках якого традиційно працюватиме секція «Освіта і кар’єра», де зберуться досвідчені фахівці, лідери ринку, а також студенти, випускники профільних вишів, зацікавлені в професійному та кар’єрному розвитку. Міжнародні освітні фонди висту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чудова нагода 22 січня 2018