Н У Х Т

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

18 травня 2018

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри.

До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» різних сезонів, які на ділі могли  застосувати отримані  знання. Працювали за 100-бальною європейською системою, яка активно використовується на багатьох професійних дегустаціях. Дегустатори надали кваліфіковану оцінку винопродукції та цінні поради щодо покращення її якості.

Сподіваємося, що це стане гарною традицією, коли підприємства будуть звертатися за оцінкою своєї продукції до випускників сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє».

Опублікований: 18-05-2018
Читайте також:
Відкрита лекція доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу

Відбулася відкрита лекція «Страхування майна» к.ф-м.н., доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу Любові Івченко з дисципліни «Страхування у туризмі» для студентів 4 курсу навчання спеціальності «Туризм». Викладачем на прикладі реальних подій в Україні і за кордоном були розглянуті актуальні питання страхування ризиків, які виникають у пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцента кафедри туристичного та готельного бізнесу 26 березня 2018

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Знання можна отримувати не лише на лекційних і практичних заняттях або відвідавши різноманітні бази практики, а й весело проводячи час на міжнародних виставках. Здобувачі другого та третього курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали «Всеукраїнський тиждень харчових технологій» разом із викладачками кафедри технології ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не лише на заняттях отримують знання здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 вересня 2021

Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства

ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова – багатопрофільне машинобудівне підприємство, яке нині випускає продукцію для авіації, метрологічне обладнання, машини і апарати для хімічної, харчової та суміжних галузей і побутові вироби. Підприємство є базою практики для студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.  Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі переймають практичний досвід від фахівців провідного підприємства 05 лютого 2022

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018. WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 жовтня 2018