Н У Х Т

Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

20 жовтня 2023

Професійні рекомендації щодо викладу результатів досліджень отримали викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Професія викладача закладу вищої освіти – одна з найбільш творчих і складних, в ній поєднано науку, мистецтво, саморозвиток, креативність та професійну майстерність. Різноманітні види діяльності сучасного викладача передбачають виконання власної наукової роботи, а також залучення до неї здобувачів вищої освіти. Оприлюднення та апробація наукових здобутків дослідників реалізуються у наукових статтях, як фахових так і міжнародних. Важливо, що публікаційна активність викладачів безпосередньо впливає на рейтинги самого науковця, а також університету, тому має підтримуватися на високому рівні.

Особливості викладу результатів досліджень у наукових статтях систематично коригуються згідно зі змінами вимог до діяльності наукових працівників; з урахуванням інновацій кожної наукової сфери; змінами концепцій та стратегій редакційних колегій наукових видань. Прагнучи бути обізнаними із сучасними підходами та рекомендаціями, завідувачка кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна та всі викладачі 18 жовтня стали учасниками вебінару з наукометрії «Написання та оформлення наукової статті», який організувала консалтингова компанія «Наукові Публікації».

На вебінарі були детально розкриті питання особливостей підготовки матеріалів і підбору актуального контенту для міжнародних наукометричних баз, необхідності високого рівня унікальності, охарактеризовані структура IMRAD, сучасні правила цитування у науковій статті, технічні параметри статті, представлення графічних матеріалів. Учасники визнали корисним розбір найбільш розповсюджених помилок у виборі тематики, оформленні статті та джерел використаної інформації, якими поділилися спікери.

Тепер науковці кафедри з новими ідеями і натхненням будуть реалізовувати результати досліджень у нових наукових статтях та монографіях й готуються до нових зустрічей із фахівцями компанії «Наукові Публікації».

Опублікований: 20-10-2023
Читайте також:
Як сумчани своїх майбутніх студентів зустрічали

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали близько ста майбутніх абітурієнтів та їх батьків, які зацікавилися спеціальностями та рівнем підготовки молодших спеціалістів у коледжі у ході профорієнтаційної роботи. Директор коледжу Юрій Барилюк розповів про багаторічну історію навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як сумчани своїх майбутніх студентів зустрічали 02 квітня 2018

Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ

День знань – особливе свято, яке завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Воно завжди світле, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Саме таким лейтмотивом був пройнятий початок нового навчального року у Вінницькому коледжі нашого університету. У погожий вересневий день навчальний за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святково зустрів своє нове покоління студентів Вінницький коледж НУХТ 05 вересня 2019

Презентація НУХТ у Боярській об'єднаній територіальній громаді

19 вересня відповідальний за профорієнтаційну роботу у Навчально-науковому інституті харчових технологій і по кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський презентував наш університет у Боярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 Боярської міської ради та у Забірському опорному закладі освіти Боярської міської ради. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація НУХТ у Боярській об'єднаній територіальній громаді 20 вересня 2024

У самостійне професійне життя вирушають випускники

У Відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» відбулося вручення дипломів студентам спеціальності «Туризм» (куратор – Михайло Станкович). Ще вчора вони були студентами, а сьогодні, як наголосила у вітальному слові завідувачка економічного відділу Надія Шекмар, отримали фундамент для майбутньої праці. Впевнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У самостійне професійне життя вирушають випускники 24 травня 2022