Н У Х Т

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи – «visiting professor» у фаховому коледжі нашого університету

26 листопада 2021

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи – «visiting professor» у фаховому коледжі нашого університету

Професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук прочитала лекцію як «visiting professor» здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій».

Лекторка висвітлювала для слухачів тему щодо особливостей виготовлення хліба відмінними способами у виробничих умовах різної потужності для різного контингенту споживачів із урахуванням надання виробам нових функціональних властивостей. Приємно відзначити активність студентів та їх високий рівень теоретичної підготовки.

У рамках марафону освітніх лекторіїв від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для здобувачів структурних підрозділів НУХТ до заходу долучилися відповідальні за профорієнтаційну роботу – від кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський та від факультету, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко. У фокусі профорієнтаційної зустрічі – переваги та перспективи здобуття вищої освіти бакалаврського рівня в НУХТ.

Наші викладачі сподіваються на найскорішу нову зустріч у рамках Днів відкритих дверей університету та факультету, а також висловлюють найщирішу вдячність колективу навчального закладу та голові циклової комісії Мар’яні Назар за запрошення і сприяння в організації навчального лекторію!

Опублікований: 26-11-2021
Читайте також:
Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре горобини і журавлини та камеді геллану» аспірантки Іванни Сивній. Науковий керівник роботи – професор Віра Оболкіна. У своїй роботі Іванна Сивній запропонувала техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2019

Наукова робота здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Здобувачі спеціальності «Туризм» кафедри туристичного та готельного бізнесу отримали Сертифікати участі у традиційній щорічній конференції «Сталий розвиток: погляд молоді» від партнерів нашого університету – Українсько-американського університету Конкордія (Ukrainian-American Concordia University). IV Конференція, організована спільно з Wyższa Szk...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова робота здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 20 грудня 2022

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв

Здобувачі освіти другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій (група ТІ-ІІ-2), що навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», ознайомилися з технологією виготовлення комбучі. Нагадаємо, комбуча (чайний гриб) – давній натуральний ферментований напій (відомий більше двох тисяч років), який має властивості до детоксикац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з технологіями нетрадиційних напоїв 24 березня 2023

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів

Магістрантка спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юлія Кошель (керівники – професор Михайло Мілюкін і доцент Наталія Сабадаш) переддипломну практику проходила на ТОВ «Пирятинський сирзавод». Основними напрямками діяльності ТОВ «Пирятинський с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Пирятинський сирзавод» гостинно зустрічає наших практикантів 01 листопада 2019