Професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук прочитала лекцію як «visiting professor» здобувачам освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій».
Лекторка висвітлювала для слухачів тему щодо особливостей виготовлення хліба відмінними способами у виробничих умовах різної потужності для різного контингенту споживачів із урахуванням надання виробам нових функціональних властивостей. Приємно відзначити активність студентів та їх високий рівень теоретичної підготовки.
У рамках марафону освітніх лекторіїв від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу для здобувачів структурних підрозділів НУХТ до заходу долучилися відповідальні за профорієнтаційну роботу – від кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський та від факультету, доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко. У фокусі профорієнтаційної зустрічі – переваги та перспективи здобуття вищої освіти бакалаврського рівня в НУХТ.
Наші викладачі сподіваються на найскорішу нову зустріч у рамках Днів відкритих дверей університету та факультету, а також висловлюють найщирішу вдячність колективу навчального закладу та голові циклової комісії Мар’яні Назар за запрошення і сприяння в організації навчального лекторію!