Н У Х Т

Контроль якості у ресторанному бізнесі: практичний досвід здобувачів освіти

18 квітня 2025

Контроль якості у ресторанному бізнесі: практичний досвід здобувачів освіти

У рамках підготовки до переддипломної практики здобувачі-бакалаври освітньої програми «Технології харчування» долучилися до онлайн-презентації «Avangarden», присвяченої контролю якості та безпечності у ЗРГ «Avangarden». Спікеркою виступила здобувачка освітньої програми Олександра Старостенко, яка успішно поєднує навчання з роботою у ресторані «Avangarden» і поділилася досвідом застосування системи HACCP у реальних умовах ресторанного бізнесу.

Було розглянуто особливості впровадження стандартів безпечності та контролю якості, роль внутрішніх аудитів, моніторинг критичних точок, а також важливість командної роботи й професійної відповідальності. Здобувачі освіти побачили практичні інструменти, що використовуються у щоденній діяльності ресторану, та обговорити виклики, які постають перед персоналом у забезпеченні безпечної та якісної продукції.

Захід проводився у межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» під керівництвом професора Олега Кузьміна та за участі відповідальної за організацію практики на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцентки Олени Павлюченко.

Подібні ініціативи підсилюють практичну підготовку здобувачів освіти, дозволяють інтегрувати академічні знання з реаліями професійного середовища, формують розуміння стандартів якості, що є необхідними для майбутньої професійної діяльності. Це важливий етап розвитку професійної орієнтації, який сприяє становленню фахівців, здатних ефективно працювати в сучасних умовах ресторанної індустрії.

Опублікований: 18-04-2025
Читайте також:
Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулася гостьова лекція експертки з питань оброблення м’яса, виробництва м’ясних продуктів і картопляних виробів Світлани Наливайко. Пані Світлана, досвідчена підприємиця з міжнародним досвідом і директорка підприємства, поділилася зі здобувачами груп ХЧ-4-2, ХЧ-4-3ск, ХЧ-4-4 , ХМ-1-7 М, ТЖ-1-3М д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки 05 листопада 2024

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції

3 квітня 2023 року відбулося засідання секції «Менеджмент персоналу», в якому взяли участь здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді –...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова активність здобувачів-ейчарів на студентській конференції 04 квітня 2023

Підготовка до вступної кампанії-2025 стартувала на кафедрі фізики та професійної безпеки

Не встиг ще НУХТ цьогоріч прийняти усіх першокурсників, а профорієнтаційна робота на вступну кампанію-2025 вже активізувалася. Зокрема, викладачі кафедри фізики та професійної безпеки активно розпочали відвідування закладів загальної середньої освіти у Києві й області. 16 вересня доцентка Аліна Сірик за сприяння в.о. директора Світлани Попової про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка до вступної кампанії-2025 стартувала на кафедрі фізики та професійної безпеки 18 вересня 2024

Першокурсникам-контрактникам почали надходити сертифікати на освітні гранти

Першокурсники почали отримувати у застосунку Дія електронні сертифікати на освітні гранти. Нагадаємо, розмір гранту для першокурсників визначатиметься за результатами двох предметів НМТ – 150+ балів (або 140+ балів для спеціальностей з особливою підтримкою) грант першого рівня від 17 000 грн на рік; 170+ балів – грант другого рівня від 25 000 грн ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам-контрактникам почали надходити сертифікати на освітні гранти 26 вересня 2025