Н У Х Т

Про важливе: здобувачі ННІТІ ім. акад. І.С. Гулого спілкуються зі столичними ліцеїстами

25 листопада 2024

Про важливе: здобувачі ННІТІ ім. акад. І.С. Гулого спілкуються зі столичними ліцеїстами

Здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого не втрачають нагоди поділитися досвідом студентства з тими, хто стоїть перед вибором свого професійного майбутнього.

Нещодавно студенти групи ОХ-2-2 спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» Олександр Ротаєнко та Олег Даценко завітали до ліцею №176 ім. Мігеля де Сервантеса м. Києва. У ході спілкування зі старшокласниками здобувачі ознайомили їх зі структурними підрозділами університету та спеціальностями, зокрема тими, які мають особливу підтримку держави, можливостями академічної мобільності та проходження практики на провідних підприємствах України і за кордоном.

Також поговорили про умови вступу та запросили ліцеїстів долучитися до наших соціальних мереж для слідкування за актуальними новинами.

Вдячні адміністрації ліцею, зокрема директорці Валентині Лукашук за допомогу в організації цієї зустрічі для учнів. Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Опублікований: 25-11-2024
Читайте також:
Наші здобувачі – серед переможців проєкту «Ігри Заводів 8.0»

Команда «NUFT-STEM-G9» від кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого здобула перемогу в проєкті «Ігри Заводів 8.0» серед 44 команд найкращих ЗВО України, продемонструвавши теоретичні знання, практичні навички та згуртованість. Наша команда, яку представляли магістранти і бак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі – серед переможців проєкту «Ігри Заводів 8.0» 18 листопада 2024

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів за ініціативи гарантки освітньої бакалаврської програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», відповідальної за методичну роботу кафедри, доцентки Світлани Усатюк відбувся методичний семінар «План управління небезпечними факторами (план HACCP/ОПРП): практичні навички системи менеджменту ха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички від зовнішнього стейкхолдера – викладачам і здобувачам освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 червня 2024

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика

21-22 січня студенти першого курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу спеціальності 242  «Туризм» у рамках навчальної практики продовжили знайомство з майбутньою професією. По-перше, першокурсники відвідали об’єкти готельного господарства м. Києва: 3-зірковий мережевий бізнес-готель «Ibis Kiev City Center» та 4-зірковий готель «Aloft». Під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика 24 січня 2019