Н У Х Т

На шляху до диплома магістра – захист курсових робіт

03 червня 2022

На шляху до диплома магістра – захист курсових робіт

У цей непростий час для країни здобувачі-біотехнологи першого курсу магістратури та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології всіма силами намагаються відновити звичайний темп навчання. Днями на кафедрі відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень». Цей захист – другий важливий етап, що безпосередньо стосується написання магістерської роботи. А першим, після вступу та початку навчання, був етап вибору та обґрунтування тематики магістерської роботи.

Курсові магістрантів охоплювали широке коло різних тем біотехнологічного спрямування: мікробні полісахариди медичного призначення, бактеріальна наноцелюлоза, сульфатовані полісахариди базидіальних грибів із противірусною активністю, сідерофори мікроорганізмів тощо. Тож комісія у складі професорки Тетяни Пирог і доцентів Юрія Карлаша, Ольги Слободян, Оксани Скроцької та Світлани Старовойтової, ознайомившись із самими роботами, розпочала захисти, уважно слухача доповідачів і ставила за темами робіт цікаві, а часом і досить каверзні питання.

Сьогодні Україні як ніколи потрібна підтримка, тому наші студенти роблять усе можливе для світлого майбутнього нашої держави. Захист курсових робіт здобувачами першого курсу магістратури довів, що навіть у такий складний і нелегкий час українські студенти можуть показати високі результати в навчанні. Викладачі в свою чергу, консультували та давали поради для вдосконалення майбутньої магістерської дипломної роботи.

Усі здобувачі успішно захистили свої роботи і отримали позитивні оцінки. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів! 

Опублікований: 03-06-2022
Читайте також:
Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму

Традиційно підсумком навчальної практики студентів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ є кваліфікаційні пробні роботи. Успіху досягають тільки найбільш наполегливі та працелюбні. І саме це підтвердили студенти груп 21-ТХ і 22-ТХ спеціальності «Харчові технології» (Виробництво харчової продукції) під час кваліфікаційного іспиту. Зранку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники пересвідчилися, що практика – запорука професіоналізму 27 липня 2018

Як студенти-біотехнологи на «Єнамін» завітали

«Краще один раз побачити, ніж сто разів почути», – вирішили студенти групи БТ-3-3 і, у супроводі доцента кафедри біотехнології і мікробіології Вікторії Красінько вирушили до ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Єнамін». Справа в тому, що про «Єнамін» всі вони чули багато цікавого: і що організоване підприємство не так давно, у 1999 році, але вже зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як студенти-біотехнологи на «Єнамін» завітали 22 березня 2019

Захисти кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока»

16 та 17 лютого відбулися успішні захисти дипломних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційну комісію очолила докторка технічних наук, заступниця директора з наукової роботи Інституту продовольчих ресурсів НААН І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» 18 лютого 2021

«Elsevier» підтримує українських науковців

Видавнича компанія «Elsevier» засуджує вторгнення Росії в Україну та приєднується до заклику негайно припинити вогонь аби захистити мирне населення та відновити мир. «Ми підтримуємо народ України та прагнемо підтримувати наших колег і дослідницькі й медичні спільноти, які постраждали від гуманітарної кризи, що розгортається», – йдеться в заяві на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Elsevier» підтримує українських науковців 28 березня 2022