Н У Х Т

Лабораторне заняття третьокурсників на підприємстві ТОВ «Елітфуд»

08 вересня 2025

Лабораторне заняття третьокурсників на підприємстві ТОВ «Елітфуд»

Переваги лабораторних занять, проведених в умовах виробництва, порівняно з іншими видами навчальної роботи, полягають у тому, що вони інтегрують теоретичні знання, формують практичні навички і уміння здобувачів освіти в одному навчальному процесі. Такі заняття дають змогу поєднати навчання та ознайомлення зі сучасним виробництвом, враховувати швидкий розвиток техніки і технології, що особливо важливо для професії.

3 вересня в рамках дисципліни «Технології харчових концентратів», доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько разом зі студентами груп ТХ-3-5, ТХ-3-6 провела виїзне лабораторне заняття на ТОВ «Елітфуд», що спеціалізується на виготовленні преміального сегменту горіхів, сухофруктів і health-продуктів в Україні лише з натуральної рослинної сировини.

Фахівці підприємства цікаво представили своє виробництво, ознайомили студентів із асортиментом продукції ТМ «Misso» та докладно розповіли про особливості технологічних процесів.

Також було розглянуто організацію та методи контролю якості сировини і готової продукції, ознайомлено з правилами відбору проб і підготовкою їх до аналізу. Під керівництвом головного технолога підприємства, третьокурсники визначили органолептичні показники якості сировини й готової продукції у виробничих умовах.

Викладачка і студенти висловлюють щиру вдячність керівництву та співробітникам ТОВ «Елітфуд» за цікаве заняття, повну прозорість і гостинність. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 08-09-2025
Читайте також:
Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE

Студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ взяли участь у проєкті, який проходив у туристичному осередку «Чардворек» у Польщі. Протягом десяти днів вони не лише вивчали основи ведення бізнесу, але й поглиблювали свої знання в аналізі ринкових тенденцій, вивчали польський та український досвід у сфері харчування. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти взяли участь у проєкті польсько-українського обміну молоді в рамках програми FRSE 30 серпня 2024

Столичні ліцеїсти в гостях у кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Днями на запрошення колективу кафедри теплоенергетики та холодильної техніки до університету завітали учні десятого класу київського ліцею №59. Гідом по НУХТ для учнів та їх класної керівниці Юлії Ковалевської став доцент кафедри, гарант освітньої програми «Холодильні техніка та технології» Олексій Пилипенко. Знайомство з університетом розпочалося...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Столичні ліцеїсти в гостях у кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 10 лютого 2025

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських робіт здобувачів, що навчалися за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів». Варто відзначити що це перший захист здобувачів за цією програмою не лише в НУХТ, але й в Україні. Завдяки  роботі  Федерації органічного руху в Україні, яка п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший в Україні захист здобувачів за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» 21 лютого 2020

Наші науковці на науково-технічній конференції цукровиків

У м. Ірпінь відбулася науково-технічна конференція «Практичні аспекти цукробурякового виробництва. Сезон 2020/21рр.», у межах якої цукровики України обмінювалися досвідом і налагоджували нові партнерські зав’язки. До роботи конференції долучилися понад 100 фахівців, науковців, які працюють у цукровій галузі, керівників і технічних керівників, голо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці на науково-технічній конференції цукровиків 20 травня 2021