Н У Х Т

Лабораторне заняття третьокурсників на підприємстві ТОВ «Елітфуд»

08 вересня 2025

Лабораторне заняття третьокурсників на підприємстві ТОВ «Елітфуд»

Переваги лабораторних занять, проведених в умовах виробництва, порівняно з іншими видами навчальної роботи, полягають у тому, що вони інтегрують теоретичні знання, формують практичні навички і уміння здобувачів освіти в одному навчальному процесі. Такі заняття дають змогу поєднати навчання та ознайомлення зі сучасним виробництвом, враховувати швидкий розвиток техніки і технології, що особливо важливо для професії.

3 вересня в рамках дисципліни «Технології харчових концентратів», доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько разом зі студентами груп ТХ-3-5, ТХ-3-6 провела виїзне лабораторне заняття на ТОВ «Елітфуд», що спеціалізується на виготовленні преміального сегменту горіхів, сухофруктів і health-продуктів в Україні лише з натуральної рослинної сировини.

Фахівці підприємства цікаво представили своє виробництво, ознайомили студентів із асортиментом продукції ТМ «Misso» та докладно розповіли про особливості технологічних процесів.

Також було розглянуто організацію та методи контролю якості сировини і готової продукції, ознайомлено з правилами відбору проб і підготовкою їх до аналізу. Під керівництвом головного технолога підприємства, третьокурсники визначили органолептичні показники якості сировини й готової продукції у виробничих умовах.

Викладачка і студенти висловлюють щиру вдячність керівництву та співробітникам ТОВ «Елітфуд» за цікаве заняття, повну прозорість і гостинність. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 08-09-2025
Читайте також:
Актуальність академічної доброчесності – на часі

Кожному науково-педагогічному працівникові протягом своєї викладацької діяльності доводиться писати чимало наукових статей. Існує велика кількість наукових видань: журналів (як вітчизняних, так і міжнародних), збірників статей, матеріалів конференцій тощо. Останнім часом в освіті велика увага приділяється дотриманню правил академічної доброчесност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність академічної доброчесності – на часі 27 квітня 2020

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулося чергове засідання проєктної групи освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, здобувачів 2-4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» денної і заочної форм навчання та стейкхолдерів ‒ HR-практиків для обговорення результатів локального моніторингу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Процес удосконалення освітньо-професійних програм триває 25 січня 2023

Молодих науковців запрошують пройти стажування в університетах Польщі

Міністерство освіти і науки України повідомляє про відкриття прийому заявок від молодих вчених, які хочуть пройти стажування в польських вишах. Загалом стипендіальна програма для молодих вчених передбачає 70 вакантних стипендій за усіма освітніми напрямками. Конкурсанти самостійно обирають науковий профіль, відповідно до якого визначатиметься закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодих науковців запрошують пройти стажування в університетах Польщі 16 січня 2018

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ольга Коцюбанська брала участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Pontica et Caucasica II. Міждисциплінарні дослідження старожитностей Чорного моря», що відбулася 14-17 травня на базі історичного факультету Варшавського університету. Доповідь нашого викладача була присвячена харчовій культурі українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчову культуру українського Причорномор’я презентувала на конференції у Польщі доцент кафедри гуманітарних дисциплін 21 травня 2019