Н У Х Т

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи

26 червня 2018

Ще один молодий науковець кафедри готельно-ресторанної справи готується до захисту дисертаційної роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений науковий семінар «Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення» аспіранта Олега Бортічука. Науковий керівник – д.т.н., професор Віктор Доценко.

У доповіді були розкриті основні положення наукової роботи – удосконалення технології хлібобулочних виробів шляхом збагачення харчовими волокнами, незамінними амінокислотами, мінеральними речовинами та вітамінами з урахуванням технологічних особливостей вторинних сировинних ресурсів.

Здобувач продемонстрував усі результати проведених досліджень і наголосив на основних перевагах використання запропонованої технології.

Після закінчення доповіді свої зауваження висловили опоненти та рецензенти: д.т.н., професор Галина Сімахіна, д.т.н., професор Вікторія Дорохович, д.т.н., професор Анатолій Соколенко, к.т.н., доцент Наталія Бондар. Також пропозиції по удосконаленні наукової роботи внесли провідні науковці кафедри.

Бажаємо молодому науковцю вдалого захисту дисертаційної роботи та успіхів у подальшій науковій роботі!

Опублікований: 26-06-2018
Читайте також:
Зустріч менеджерів і менеджерів персоналу зі стейкхолдеркою

На кафедрі економіки праці та менеджменту за ініціативи доцентки Ольги Кириченко відбулася гостьова зустріч зі стейкхолдеркою, заступницею генерального директора з комерційних питань ТОВ «Хлібні інвестиції» Оксаною Гадомською, на якій були присутні викладачі та здобувачі-бакалаври освітньо-професійних програм «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу» д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч менеджерів і менеджерів персоналу зі стейкхолдеркою 16 травня 2024

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 грудня 2019

Там, де народжується упаковка

Магістранти першого року навчання освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» денної форми здобуття освіти вирушили на виробничу практику. Однією з баз практик є «ТАС Евотек» – провідна компанія з виробництва гнучкої упаковки для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей промисловості. Підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де народжується упаковка 13 червня 2024

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень!

Високий рівень підготовки фахівців з маркетингу у Національному університеті харчових технологій постійно підтверджується успіхами як у навчанні, так у науковій діяльності студентів. Креативність і наукова новизна постійно вирізняють навчально-наукові роботи здобувачів-маркетологів, що дозволяє їм брати активну участь і перемагати у численних конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень! 07 липня 2022