Н У Х Т

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу

30 серпня 2021

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу

У 1994 році компанією «Укрпиво» була започаткована іміджева акція «Свято пива» – оригінальний захід, який мав на меті об’єднання всіх підприємств пивобезалкогольної галузі України, обмін досвідом, знайомство з новими зразками продукції, пропагування відповідального споживання пива.

Пізніше рамки заходу розширилися, і був заснований Міжнародний конкурс з оцінювання якості пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних і питних вод та солоду підприємств пивобезалкогольної галузі, а урочисте нагородження переможців відбувається під час святкування у колі запрошених гостей, фахівців підприємств за участі провідних митців України.

У 2021 році ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного відбувся 5-6 серпня, а урочисте нагородження переможців – 27 серпня.

У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали на конкурс 128 зразків своєї продукції, в т.ч. пива – 77, води питної і мінеральної – 10, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв – 22, сидрів – 13 та солоду – 7.

Якість поданих зразків оцінювало міжнародне журі у складі генеральної директорки ПрАТ «Укрпиво» Галини Кореньковаої, заступника генерального директора-головного інженера Миколи Лавріненка, начальниці відділу контролю якості СП «Ефес Vinanta Молдова Brevery» Надії Онеску, головної спеціалістки безпечності харчових продуктів Держпродспоживслужби Людмили Бржезинської, завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету Анатолія Куца, головного технолога приватної броварні «Шульц» Даніеля Ваши, головної технологині Раїси Бєлошицької, заступниці головного технолога Олександри Матвійчук.

Нагородження здійснювалося в номінаціях найвища якість пива фільтрованого і нефільтрованого стилю Лагер, Ель, пшеничного, з використанням нетрадиційної сировини, спеціального, ліцензованого, безалкогольного, напоїв сильно- і слабогазованих, квасу «живого» бродіння, питної і мінеральної води, слабоалкогольних напоїв/сидру/пері, солоду пивоварного ячмінного та пшеничного, за кращій дизайн зовнішнього оформлення.

Усі члени журі відзначили щорічне зростання асортименту, якості пиво-безалкогольної продукції українських виробників у всіх сегментах виробничої лінійки.

Переможці нагороджувалися бронзовими, срібними та золотими медалями, Гран-Прі та почесним Кубком. Нагороди вручали члени журі, а також викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства нашого університету.

Найбільшу кількість нагород вибороли ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Карлсберг Україна», ТОВ «Микулинецький Бровар», ПрАТ АБІНБЕВ ЕФЕС Україна», ФОП Кожан Василь Юхимович, ТзОВ «Перша приватна броварня» та ін.

Найвищу нагороду отримало пиво ТОВ «Пивоварня «Опілля».

Більшість працівників на підприємствах-переможцях – вихованці нашого університету, що підтверджує високий рівень їх підготовки.

Завершилося Свято пива-2021 урочистим концертом за участі Національного академічного оркестру народних інструментів України та народного артиста Мико ли Сикори.

Опублікований: 30-08-2021
Читайте також:
Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді

Випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права Ярослав Косюченко, Роман Супруненко і Богдан Чашківський, які нині навчаються в НУХТ за освітніми програмами «Інжиніринг харчових виробництв» та «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв», днями відвідали рідний навчальний заклад, де поділилися враженнями про навчання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв вдячний Бердичівському коледжу за підготовку молоді 20 травня 2019

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні

6 липня 2021 року в актовій залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам денної форми навчання. Розпочалося свято, традиційно, з виконання Державного Гімну України. З вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений праців...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом молодшого спеціаліста – перший етап у професійному зростанні 12 липня 2021

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс»

З метою підвищення кваліфікації викладачів і набуття нових фахових компетенцій здобувачами освіти, Навчально-науковим інститутом економіки і управління НУХТ був підписаний меморандум про співпрацю з ТОВ «Дебет Плюс». У межах меморандуму викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту і кафедри економіки праці та менеджменту пройшли курс навча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові фахові компетенції від партнерів – ТОВ «Дебет Плюс» 27 січня 2023

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року. Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних вишів країни, де не лише пропонують надзвичай...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету 06 жовтня 2018