Н У Х Т

Практичним досвідом діляться стейкхолдери

13 жовтня 2021

Практичним досвідом діляться стейкхолдери

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ у форматі онлайн-лекції в ZOOM відбулася зустріч викладачів і здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» зі стейкхолдеркою, начальницею відділу фінансової та податкової звітності АТ «Укртелеком», випускницею кафедри Мар'яною Зелінською.

Гостя з практичного досвіду розповіла про важливість дисконтування заборгованості суб'єктів господарювання та особливості його практичного проведення на підприємстві. Слід зазначити, що тема дисконтування заборгованості є однією з основних, зважаючи на кількість запитів консультантам і широку практику податкових спорів.

Слухачі лекції вдячні висококваліфікованій фахівчині Мар'яні Зелінській за цікавість і доступність подання такого важливого матеріалу і сподіваються на подальші зустрічі! 

Опублікований: 13-10-2021
Читайте також:
Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відповідно до навчального плану підготовки фахівців спеціальності 242 «Туризм» з 4 по 24 червня 2018 року студенти ІІ курсу були направлені на кращі готельні підприємства України для проходження виробничої практики. Цьогоріч серед баз практик були готелі: «Hilton Kyiv», «Фермонт Гранд Готель», «Сіті Хо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика другокурсників спеціальності «Туризм» відбулася на кращих готельних підприємствах країни 26 червня 2018

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

19 жовтня 2018 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ в рамках святкування Дня працівників харчової промисловості відбулося Свято вареника. Участь у заході взяли групи кулінарного напряму. Студенти плідно працювали, вивчали історію та рецептуру знатного смаколика, наліпили величезну кількість вареників із різною нач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято вареника у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 жовтня 2018

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06

26 квітня 202021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 в онлайн-режимі відбулися захисти двох кандидатських дисертацій. Очолив роботу спеціалізованої ради її голова, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. Дисертаційну роботу «Розроблення комплексних хлібопекарських поліпшувачів д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще два успішних захисти кандидатських дисертацій у спецраді Д 26.058.06 28 квітня 2021

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності

Академічна доброчесність – запорука якісної освіти та її сталого розвитку. Дотримування засад академічної доброчесності дає змогу кожному здобувачеві вищої освіти якісно розвиватися як особистості та конкурентоспроможному фахівцю. Відповідно до Закону України «Про освіту» академічна доброчесність стала обов’язковою складовою системи забезпечення я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний рік розпочинаємо з тематичних бесід, присвячених академічній доброчесності 09 вересня 2021