Н У Х Т

Перемагаємо на освітньому фронті

16 листопада 2022

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022».

Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листопада третього етапу конкурсу – студентської науково-практичної конференції з виступами і доповідями переможців.

Конкурсним журі, до складу якого увійшли к.х.н. Валерій Кривошей (голова),Євген Бондар (брендингова агенція Goracio), Владислав Колесник (ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг»), Регіна Сиротенко (Клуб пакувальників), Володимир Слабий (УКРПЕК), д.т.н. Олександр Сокольський (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») та к.т.н. Вероніки Халайджі (ІАЦ «Упаковка») було розглянуто 24 роботи від 12 вищих навчальних закладів із 6 міст України.

Традиційними учасниками конкурсу були і здобувачі освіти нашого університету, наукові розробки яких є актуальним вирішенням практичних проблем пакувальної галузі України.

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогу вибороли й  були нагороджені дипломами І ступеню Давид Багдасарян, Тарас Бутик і Сергій Шевченко за конкурсну роботу «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин».

Друге місце у цій же номінації вибороли й були нагороджені дипломами ІІ ступеня Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч за конкурсну роботу «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором».

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» друге місце посіла й була нагороджена дипломом ІІ ступеня Ольга Степанова за конкурсну роботу «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом».

Грамоти отримали керівники цих робіт – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна, д.т.н. професор, завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук,  к.х.н, доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого висловлює щиру подяку організаторам конкурсу.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників! Завзятості і досягнення нових професійних висот! 

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів

Прагнення України стати потужним гравцем на світовому і європейському ринках, зокрема щодо реалізації молочної продукції, вимагає не тільки впровадження передових технологій та устаткування, дотримання систем якості та безпечності продукції, але й не останнє місце у переліку завдань усебічної інтеграції займає якісна підготовка фахівців, які б могл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів збагатили свої професійні знання в галузі сироваріння та просування сирів на ринку харчових продуктів 28 березня 2023

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

Студент Навчально-наукового інституту харчових технологій Роман Нищун, який навчається на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, а також є студентом кафедри військової підготовки НУБіП у складі групи винахідників КВП НУБіП України виборов перемогу на Всеармійському конкурсі «Кращий винахід року», посівши 1 місце в номінації «Стріле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох номінаціях Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» переміг студент Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 07 грудня 2018

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками

Приємно, коли випускники не забувають університет і своїх викладачів, навідують Альма матер та діляться своїми здобутками. До НУХТ завітав легендарний випускник кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Богдан Лук’яненко. Взявши від навчання в університеті все по максимуму, зокрема, активно займаючись дослідницькою роботою, вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають університет і діляться своїми здобутками 16 вересня 2020