Н У Х Т

Перемагаємо на освітньому фронті

16 листопада 2022

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022».

Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листопада третього етапу конкурсу – студентської науково-практичної конференції з виступами і доповідями переможців.

Конкурсним журі, до складу якого увійшли к.х.н. Валерій Кривошей (голова),Євген Бондар (брендингова агенція Goracio), Владислав Колесник (ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг»), Регіна Сиротенко (Клуб пакувальників), Володимир Слабий (УКРПЕК), д.т.н. Олександр Сокольський (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») та к.т.н. Вероніки Халайджі (ІАЦ «Упаковка») було розглянуто 24 роботи від 12 вищих навчальних закладів із 6 міст України.

Традиційними учасниками конкурсу були і здобувачі освіти нашого університету, наукові розробки яких є актуальним вирішенням практичних проблем пакувальної галузі України.

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогу вибороли й  були нагороджені дипломами І ступеню Давид Багдасарян, Тарас Бутик і Сергій Шевченко за конкурсну роботу «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин».

Друге місце у цій же номінації вибороли й були нагороджені дипломами ІІ ступеня Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч за конкурсну роботу «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором».

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» друге місце посіла й була нагороджена дипломом ІІ ступеня Ольга Степанова за конкурсну роботу «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом».

Грамоти отримали керівники цих робіт – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна, д.т.н. професор, завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук,  к.х.н, доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого висловлює щиру подяку організаторам конкурсу.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників! Завзятості і досягнення нових професійних висот! 

Опублікований: 16-11-2022
Читайте також:
Завідувач кафедри інформатики провів науковий семінар в Інституті проблем математичних машин і систем НАН України

Завідувач кафедри інформатики та доцент кафедри інформаційних систем, к.т.н.  Сергій Грибков виступив на науковому семінарі в Інституті проблем математичних машин і систем НАН України, під час якого презентував результати свого наукового дослідження. Дисертація, яка подається на здобуття ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.13.06 «Ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри інформатики провів науковий семінар в Інституті проблем математичних машин і систем НАН України 03 березня 2021

До професійної діяльності – з високими знаннями!

У студентів випускних курсів коледжів нашого навчально-наукового комплексу – гаряча пора – наразі вони  складають державні комплексні кваліфікаційні екзамени. Зокрема, у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 24 і 25 січня 2019 року відбувся заключний етап навчального процесу для випускних груп зі спеціальностей «Зберігання, консервування т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До професійної діяльності – з високими знаннями! 30 січня 2019

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року

Міністерство освіти і науки України підвело підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020-2021 навчальному році. Наказом МОН №865 від 28 липня 2021 року затверджений перелік переможців Конкурсу та рекомендовано керівникам закладів освіти відзначити студентів-переможців, їх наукових керівників...

ЧИТАТИ ДАЛІ

20 перемог наших здобувачів у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2020-2021 навчального року 11 серпня 2021

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції є членом неурядової організації «Українська асоціація аюрведа-йога». Діяльність асоціації спрямована на гармонізацію аюрведичної концепції здоров’я відповідно до умов життя в Україні, розвиток та популяризацію аюрведичної науки в країні. Розширення співпраці кафедри в межах асоціації сприятиме ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові обрії співробітництва кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 квітня 2023