Н У Х Т

Перемагаємо на освітньому фронті

16 november 2022

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022».

Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листопада третього етапу конкурсу – студентської науково-практичної конференції з виступами і доповідями переможців.

Конкурсним журі, до складу якого увійшли к.х.н. Валерій Кривошей (голова),Євген Бондар (брендингова агенція Goracio), Владислав Колесник (ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг»), Регіна Сиротенко (Клуб пакувальників), Володимир Слабий (УКРПЕК), д.т.н. Олександр Сокольський (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») та к.т.н. Вероніки Халайджі (ІАЦ «Упаковка») було розглянуто 24 роботи від 12 вищих навчальних закладів із 6 міст України.

Традиційними учасниками конкурсу були і здобувачі освіти нашого університету, наукові розробки яких є актуальним вирішенням практичних проблем пакувальної галузі України.

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогу вибороли й  були нагороджені дипломами І ступеню Давид Багдасарян, Тарас Бутик і Сергій Шевченко за конкурсну роботу «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин».

Друге місце у цій же номінації вибороли й були нагороджені дипломами ІІ ступеня Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч за конкурсну роботу «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором».

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» друге місце посіла й була нагороджена дипломом ІІ ступеня Ольга Степанова за конкурсну роботу «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом».

Грамоти отримали керівники цих робіт – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна, д.т.н. професор, завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук,  к.х.н, доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого висловлює щиру подяку організаторам конкурсу.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників! Завзятості і досягнення нових професійних висот! 

Published on: 16-11-2022
Read also:
Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти висловило подяку завідувачеві кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, професору Олександру Гавві за роботу у складі галузевої експертної ради з механічної інженерії і внесок у роботу галузевих експертних рад та Національного агентства забезпечення якості вищої освіти ...

READ YOURSELF

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ 29 march 2024

Міжнародний день мікроорганізмів-2025 на кафедрі біотехнології і мікробіології

Викладачка дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1.Мікроорганізми як біологічні агенти» Оксана Скроцька запропонувала здобувачам бакалаврату долучитися до відзначення Міжнародного дня мікроорганізмів. Другокурсники спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» підготували креативні вироби, присвячені мікробному світу – від в’яза...

READ YOURSELF

Міжнародний день мікроорганізмів-2025 на кафедрі біотехнології і мікробіології 25 september 2025

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей. З привітальним словом до випускників звернулис...

READ YOURSELF

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024 18 march 2024

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії

Вийшов збірник Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми і сучасні технології виробництва продуктів харчування», яка відбулась у Державному університеті Акакія Церителі (м. Кутаїсі, Грузія). До збірника включені публікації викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професорів Віри Дробот, Віри Оболк...

READ YOURSELF

Своїми новими здобутками поділилися наші науковці з колегами з Грузії 08 april 2020