Н У Х Т

Перемагаємо на освітньому фронті

16 november 2022

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022».

Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листопада третього етапу конкурсу – студентської науково-практичної конференції з виступами і доповідями переможців.

Конкурсним журі, до складу якого увійшли к.х.н. Валерій Кривошей (голова),Євген Бондар (брендингова агенція Goracio), Владислав Колесник (ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг»), Регіна Сиротенко (Клуб пакувальників), Володимир Слабий (УКРПЕК), д.т.н. Олександр Сокольський (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») та к.т.н. Вероніки Халайджі (ІАЦ «Упаковка») було розглянуто 24 роботи від 12 вищих навчальних закладів із 6 міст України.

Традиційними учасниками конкурсу були і здобувачі освіти нашого університету, наукові розробки яких є актуальним вирішенням практичних проблем пакувальної галузі України.

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогу вибороли й  були нагороджені дипломами І ступеню Давид Багдасарян, Тарас Бутик і Сергій Шевченко за конкурсну роботу «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин».

Друге місце у цій же номінації вибороли й були нагороджені дипломами ІІ ступеня Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч за конкурсну роботу «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором».

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» друге місце посіла й була нагороджена дипломом ІІ ступеня Ольга Степанова за конкурсну роботу «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом».

Грамоти отримали керівники цих робіт – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна, д.т.н. професор, завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук,  к.х.н, доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого висловлює щиру подяку організаторам конкурсу.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників! Завзятості і досягнення нових професійних висот! 

Published on: 16-11-2022
Read also:
Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020»

6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на території університету «Дніпровська політехніка» відбувся національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020».  Його головна мета – сприяти популяризації сучасних професій. Одна із таких професій – «Мехатроніка». Спонсором змаг...

READ YOURSELF

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020» 08 october 2020

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО». У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. п...

READ YOURSELF

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці 09 august 2021

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління

Викладачами Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройдено тривалий, насичений та цікавий шлях підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України за очно-дистанційною формою навчання з відривом від виробництва. У групі серед викладачів університетів, інститутів, академій бе...

READ YOURSELF

Невпинно підвищують свій професійний рівень викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління 24 june 2019