Н У Х Т

Перемагаємо на освітньому фронті

16 november 2022

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022».

Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листопада третього етапу конкурсу – студентської науково-практичної конференції з виступами і доповідями переможців.

Конкурсним журі, до складу якого увійшли к.х.н. Валерій Кривошей (голова),Євген Бондар (брендингова агенція Goracio), Владислав Колесник (ТОВ «Компанія «Юнівест Маркетинг»), Регіна Сиротенко (Клуб пакувальників), Володимир Слабий (УКРПЕК), д.т.н. Олександр Сокольський (НТУУ «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського») та к.т.н. Вероніки Халайджі (ІАЦ «Упаковка») було розглянуто 24 роботи від 12 вищих навчальних закладів із 6 міст України.

Традиційними учасниками конкурсу були і здобувачі освіти нашого університету, наукові розробки яких є актуальним вирішенням практичних проблем пакувальної галузі України.

У номінації «Технології пакування та пакувальне обладнання» перемогу вибороли й  були нагороджені дипломами І ступеню Давид Багдасарян, Тарас Бутик і Сергій Шевченко за конкурсну роботу «Прикладні аспекти квантифікації мехатронних дозувально-фасувальних систем пакувальних машин».

Друге місце у цій же номінації вибороли й були нагороджені дипломами ІІ ступеня Ярослав Войтюк і Єлизавета Меланіч за конкурсну роботу «Створення та дослідження мехатронного модуля дозування рідких харчових продуктів з пневматичним шланговим затвором».

У номінації «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» друге місце посіла й була нагороджена дипломом ІІ ступеня Ольга Степанова за конкурсну роботу «Розробка конструкції та технології виготовлення картонної споживчої упаковки для стаканчиків із йогуртом».

Грамоти отримали керівники цих робіт – д.т.н., професорка, завідувачка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна, д.т.н. професор, завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Микола Якимчук,  к.х.н, доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Колектив Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого висловлює щиру подяку організаторам конкурсу.

Вітаємо переможців та їх наукових керівників! Завзятості і досягнення нових професійних висот! 

Published on: 16-11-2022
Read also:
Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

READ YOURSELF

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 february 2019

Реалії сьогодення та перспективи майбутнього в технологіях водопідготовки обговорювали науковці

25 жовтня 2022 р. в  нашому університеті за участі Інституту колоїдної хімії та хімії води ім. А.В. Думанського Національної академії наук України (ІКХХВ), Асоціації виробників мінеральних та питних вод України, а також кафедри технології цукру і підготовки води проведено ІV Міжнародну науково-практичну конференцію «Перспективи майбутнього та реалі...

READ YOURSELF

Реалії сьогодення та перспективи майбутнього в технологіях водопідготовки обговорювали науковці 26 october 2022

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції. З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науко...

READ YOURSELF

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ» 01 november 2023