Н У Х Т

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

12 october 2022

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр».

Зазначена міждисциплінарна освітньо-наукова програма поєднує галузі знань 18 «Виробництво та технології»  та 24 «Сфера обслуговування» і дозволяє здобути освіту одразу за двома спеціальностями – 181 «Харчові технології» та 242 «Туризм», а також спрямована на підготовку фахівців із поглибленим вивченням економічних дисциплін у сферах виробництва, обслуговування та туризму.

На зустрічі, що відбулася 11 жовтня 2022 року у форматі online, перших здобувачів освітньої програми привітали завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор Василь Пасічний і гарантка освітньо-наукової програми, доцентка Оксана Топчій та побажали їм плідного навчання для отримання конкурентної фахової підготовки, яка є запорукою успішного працевлаштування та ведення власного бізнесу під мирним українським небом!

Магістрантам презентували структуру освітньої програми, ознайомили з  можливостями набуття як загальних, так і фахових компетентностей, досягненням програмних результатів навчання як обов’язковими, так і вибірковими дисциплінами.

Завідувач кафедри та гарантка акцентували увагу присутніх на питаннях академічної доброчесності, яким у нашому університеті приділяється велика увага, познайомили з нормативними документами НУХТ і зокрема Кодексом академічної етики та наказом №79 від 3жовтня 2022 р. відповідно до якого необхідно підписати Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Зустріч була насиченою та плідною. Бажаємо магістрантам наснаги й задоволення від навчання, адже студентські роки та атмосфера нашого університету незабутні!

Published on: 12-10-2022
Read also:
Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією. Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожний із нас з дитинства несе в своїй душі єдиний і неповтор...

READ YOURSELF

Святковий марафон з нагоди Дня матері відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 may 2020

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя

2 березня у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося встановлення меморіальної дошки на честь завідувача економіко-технологічного відділення Тараса Березюка, який від початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України пішов захищати нашу землю від окупантів і загинув 24 серпня 2022 року. До поді...

READ YOURSELF

У Львівському коледжі НУХТ встановили меморіальну дошку на честь Героя 03 march 2023

У добру путь, бакалаври-2020!

2019-2020 навчальний рік добіг свого кінця. Він був дуже складним і, в першу чергу, для здобувачів четвертих курсів. Адже їм, на відміну від усіх інших, довелося не лише дистанційно завершувати навчання, але й дистанційно проходити переддипломну практику, дипломне проєктування і захищати свої кваліфікаційні бакалаврські роботи також дистанційно. С...

READ YOURSELF

У добру путь, бакалаври-2020! 08 july 2020

Молода науковиця кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила дисертацію

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональними наповнювачами природного походження» асистентки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Белемець на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю ...

READ YOURSELF

Молода науковиця кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила дисертацію 20 may 2021