Н У Х Т

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

12 жовтня 2022

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр».

Зазначена міждисциплінарна освітньо-наукова програма поєднує галузі знань 18 «Виробництво та технології»  та 24 «Сфера обслуговування» і дозволяє здобути освіту одразу за двома спеціальностями – 181 «Харчові технології» та 242 «Туризм», а також спрямована на підготовку фахівців із поглибленим вивченням економічних дисциплін у сферах виробництва, обслуговування та туризму.

На зустрічі, що відбулася 11 жовтня 2022 року у форматі online, перших здобувачів освітньої програми привітали завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор Василь Пасічний і гарантка освітньо-наукової програми, доцентка Оксана Топчій та побажали їм плідного навчання для отримання конкурентної фахової підготовки, яка є запорукою успішного працевлаштування та ведення власного бізнесу під мирним українським небом!

Магістрантам презентували структуру освітньої програми, ознайомили з  можливостями набуття як загальних, так і фахових компетентностей, досягненням програмних результатів навчання як обов’язковими, так і вибірковими дисциплінами.

Завідувач кафедри та гарантка акцентували увагу присутніх на питаннях академічної доброчесності, яким у нашому університеті приділяється велика увага, познайомили з нормативними документами НУХТ і зокрема Кодексом академічної етики та наказом №79 від 3жовтня 2022 р. відповідно до якого необхідно підписати Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачем вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.

Зустріч була насиченою та плідною. Бажаємо магістрантам наснаги й задоволення від навчання, адже студентські роки та атмосфера нашого університету незабутні!

Опублікований: 12-10-2022
Читайте також:
Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками

21 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами. Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками 24 лютого 2020

Скарби історії: знайомимося з цінними та рідкісними виданнями

Науково-технічна бібліотека університету представила унікальну книжкову виставку, на якій експонуються цінні та рідкісні видання з фондів бібліотеки. У експозиції є видання, яким понад 100 років! Кожне з них має надзвичайну історичну та культурну цінність і є важливою частиною нашої національної спадщини. Ці книги – справжні свідки часу, які допома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарби історії: знайомимося з цінними та рідкісними виданнями 14 лютого 2025

Високий рівень знань щодо тенденцій сучасного машинобудування демонструють здобувачі-бакалаври

11 червня 2021 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування із використанням платформи Zoom розпочалися захисти кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Усі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень знань щодо тенденцій сучасного машинобудування демонструють здобувачі-бакалаври 14 червня 2021

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва

20 грудня у рамках проходження практики з вирішення виробничо-ситуаційних задач відбулася екскурсія студентів ІV курсу групи БВ-4 спеціальності «Бродильне виробництво та виноробство» з викладачами спецдисциплін на Львівську пивоварню (Carlsberg Ukraine). Історія Львівської пивоварні – найстарішої броварні на території сучасної України, бере свій п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика з вирішення виробничо-ситуаційних задач в умовах виробництва 22 грудня 2017