Н У Х Т

Гостьові лекції від фахівців міжнародного агроіндустріального холдингу МХП

12 березня 2021

Гостьові лекції від фахівців міжнародного агроіндустріального холдингу МХП

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом МХП 10 березня 2021 р. відбулася гостьова лекція «Організаційна структура МХП» для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» та спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Спікерка, менеджерка проєктів по роботі з молодими спеціалістами Марія Островська розповіла про інноваційну модель управління бізнесом, навички успішного онбордингу та адаптації у міжнародній компанії, правила корпоративної культури.

Слухачі із зацікавленістю сприймали інформацію про розгалужену лінійно-функціональну організаційну структуру управління, яку очолює голова правління, власник холдингу, випускник НУХТ Юрій Косюк. Спікерка наголосила, що голова правління особисто бере активну участь у життєдіяльності компанії, делегуючи частину повноважень заступникам і директорам департаментів.

Цікавою була інформація про широкий спектр «плюшок» для повного розкриття трудового потенціалу 28 тисяч співробітників МХП, зокрема: організація Space-простору 4-го покоління (функціонування спортзалу, ігрових зон, барів), використання технології Face ID при розрахунках у їдальні, VR-окулярів для проведення екскурсій структурними підрозділами компанії, прийняття на роботу нових працівників виключно з середи, безкоштовний трансфер на таксі до роботи у перший робочий день, використання Buddy-програми з обрання наставника з числа досвідчених і дружелюбних колег і сніданок з керівником департаменту.

Серед цікавих фактів про компанію аудиторія дізналася про представленість її брендів «Наша Ряба», «Qualiko», «Ukrainian Chicken», «Sultanah», «Assilah», «Секрети Шефа», «Kurator», «Легко!», «Бащинський» у 80 країнах світу, земельний банк розміром 370 тис. га, про штат НR-департаменту у кількості 100 осіб, функціонування служби психологів, служби безпеки та комплаєнсу, служби здоров’я та охорони праці, використання системи E-Staff, перехід на програмне забезпечення SAP, міжнародний логістичний центр в ОАЕ, про систему заохочень EVP, про улюблене питання HR-директора «Навіщо?», про вихід із тренду виїзних team-білдингів, проєкт відкриття HUB у Великобританії тощо.

Марія Островська поділилася зі студентами інформацією щодо конкурентних переваг при працевлаштуванні у МХП, які полягають у володінні глибокими знаннями з фаху та розмовній англійській мові, а також щодо спрощеного шляху кар’єрного зростання через працевлаштування у Back-офісі.

Зустріч видалася досить насиченою, слухачі жваво брали участь у обговоренні, а спікерка із задоволенням відповідала на усі їхні питання. Майбутні фахівці зрозуміли, що в Україні є компанії міжнародного рівня, в яких варто будувати кар’єру.

Це була друга онлайн-лекція у межах проєкту співпраці з міжнародним агроіндустріальним холдингом МХП, який передбачає гостьову лекцію щотижня протягом березня.

Найближча гостьова лекція «Структура внутрішніх комунікацій МХП» від керівника напряму HR-комунікації відбудеться у Zoom 18 березня 2021 р. о 13:00, Ідентифікатор – 779 4400401, пароль – 1111. 

Опублікований: 12-03-2021
Читайте також:
Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу

На початку вересня 2025 року у столичному виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбулася масштабна подія HoReCa Hub 2025 – ключова B2B-виставка та конференція для професіоналів індустрії гостинності. Цьогоріч захід об’єднав понад 120 учасників – власників і керівників бізнесу, постачальників продукції та обладнання, представників ресторанів, кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта і бізнес – ключовий аспект підготовки висококваліфікованих фахівців ресторанного бізнесу 12 вересня 2025

Для дослідників у понад 10 разів збільшили розмір винагороди за впровадження їх розробок

Українські винахідники, чиї технології будуть впроваджені в реальному секторі економіки, зможуть отримувати за це в понад 10 разів більше коштів, ніж зараз. Відповідна постанова щодо змін у мінімальних ставках винагород була ухвалена Урядом. Тож відтепер автори технологій повинні отримувати не менше 20% від тих коштів, які на впровадженні їхніх ро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для дослідників у понад 10 разів збільшили розмір винагороди за впровадження їх розробок 27 січня 2020

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters»

21 січня 2022 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Олена Павлюченко, Ольга Коваль, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров, асистенти Ганна Березова, Марина Гулевата, Володимир Польовик відвідали перший в історії України націо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – на першому в історії України національному відборі Всесвітнього кондитерського конкурсу «World Chocolate Masters» 22 січня 2022

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі

Уперше в лабораторії кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувачі освіти виготовили майонезний соус із комплексною добавкою «Стабілекс», склад якої розробив доцент кафедри Володимир Бахмач. Дегустація виявила високі смакові властивості продукту з новою добавкою. 

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на лабораторних опановують здобувачі 06 жовтня 2022