Н У Х Т

Гостьові лекції від фахівців міжнародного агроіндустріального холдингу МХП

12 березня 2021

Гостьові лекції від фахівців міжнародного агроіндустріального холдингу МХП

У рамках співпраці кафедри економіки і права з міжнародним агроіндустріальним холдингом МХП 10 березня 2021 р. відбулася гостьова лекція «Організаційна структура МХП» для здобувачів вищої освіти спеціальності 051 «Економіка» та спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Спікерка, менеджерка проєктів по роботі з молодими спеціалістами Марія Островська розповіла про інноваційну модель управління бізнесом, навички успішного онбордингу та адаптації у міжнародній компанії, правила корпоративної культури.

Слухачі із зацікавленістю сприймали інформацію про розгалужену лінійно-функціональну організаційну структуру управління, яку очолює голова правління, власник холдингу, випускник НУХТ Юрій Косюк. Спікерка наголосила, що голова правління особисто бере активну участь у життєдіяльності компанії, делегуючи частину повноважень заступникам і директорам департаментів.

Цікавою була інформація про широкий спектр «плюшок» для повного розкриття трудового потенціалу 28 тисяч співробітників МХП, зокрема: організація Space-простору 4-го покоління (функціонування спортзалу, ігрових зон, барів), використання технології Face ID при розрахунках у їдальні, VR-окулярів для проведення екскурсій структурними підрозділами компанії, прийняття на роботу нових працівників виключно з середи, безкоштовний трансфер на таксі до роботи у перший робочий день, використання Buddy-програми з обрання наставника з числа досвідчених і дружелюбних колег і сніданок з керівником департаменту.

Серед цікавих фактів про компанію аудиторія дізналася про представленість її брендів «Наша Ряба», «Qualiko», «Ukrainian Chicken», «Sultanah», «Assilah», «Секрети Шефа», «Kurator», «Легко!», «Бащинський» у 80 країнах світу, земельний банк розміром 370 тис. га, про штат НR-департаменту у кількості 100 осіб, функціонування служби психологів, служби безпеки та комплаєнсу, служби здоров’я та охорони праці, використання системи E-Staff, перехід на програмне забезпечення SAP, міжнародний логістичний центр в ОАЕ, про систему заохочень EVP, про улюблене питання HR-директора «Навіщо?», про вихід із тренду виїзних team-білдингів, проєкт відкриття HUB у Великобританії тощо.

Марія Островська поділилася зі студентами інформацією щодо конкурентних переваг при працевлаштуванні у МХП, які полягають у володінні глибокими знаннями з фаху та розмовній англійській мові, а також щодо спрощеного шляху кар’єрного зростання через працевлаштування у Back-офісі.

Зустріч видалася досить насиченою, слухачі жваво брали участь у обговоренні, а спікерка із задоволенням відповідала на усі їхні питання. Майбутні фахівці зрозуміли, що в Україні є компанії міжнародного рівня, в яких варто будувати кар’єру.

Це була друга онлайн-лекція у межах проєкту співпраці з міжнародним агроіндустріальним холдингом МХП, який передбачає гостьову лекцію щотижня протягом березня.

Найближча гостьова лекція «Структура внутрішніх комунікацій МХП» від керівника напряму HR-комунікації відбудеться у Zoom 18 березня 2021 р. о 13:00, Ідентифікатор – 779 4400401, пароль – 1111. 

Опублікований: 12-03-2021
Читайте також:
Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи побував черговий гостьовий лектор – успішний випускник, фахівець у сфері кейтерінгу, сервіс-менеджер компанії Figaro Family Group Богдан Яценко. Аудиторія – четвертокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для яких гостьовий спікер прочитав лекцію на тему «О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу 28 березня 2025

Канівські школярі завітали на кафедру туристичного та готельного бізнесу

1 та 2 квітня 2021 р. на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітали 10-11-класники Канівської ЗОШ № 1 імені Т. Г. Шевченка. Школярі з цікавістю дивилися відеорепортаж про НУХТ, спеціальності, факультети та умови навчання, проживання та дозвілля здобувачів. Найбільше їх цікавили види практик і можливості працевлаштування за фахом. Важливи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Канівські школярі завітали на кафедру туристичного та готельного бізнесу 05 квітня 2021

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 грудня 2023

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції для майбутніх вступників відбувся яскравий майстер-клас із приготування кольорового органічного зефіру. Свою майстерність продемонструвала студентка 3-го курсу спеціальності «Харчові технології» Жанна Коробченко. Вона поділилася власним рецептом приготування солодощів, розказала історію ство...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Весняними фантазіями у ресторанному господарстві зустрічала кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції майбутніх вступників 02 березня 2018