Н У Х Т

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 березня 2024

Секрети успішного працевлаштування від топової HR-менеджерки – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 березня 2024 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій від провідної HR-менеджерки, керівниці відділу пошуку персоналу найбільшої в Україні мережі ресторанів Tarantino Family Юлії Костюченко. Тема зустрічі – «Смак життя: працевлаштування в сфері ресторанного бізнесу».

Tarantino Family – найбільша вітчизняна мережа ресторанів, що має понад 45 закладів різних напрямків і смаків, в яких працює більше 1500 співробітників.

У освітньому діджитал-просторі цього дня були понад 100 здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» різних курсів, викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та майбутні вступники, запрошені відповідно до плану профорієнтаційної роботи випускової кафедри для професійного самовизначення учнівської молоді.

Гостьова спікерка поділилася зі слухачами особливостями організації діяльності мережі ресторанів Tarantino Family, тонкощами створення унікальних концепцій ресторанних підприємств, зокрема з власними сироварнями, пекарнями, виноробнями, екотеплицями, а також лайфхаками ресторанної справи, секретами успішного працевлаштування та кар’єрного зростання на реальних кейсах відомих шеф-кухарів.

Освітній івент організовано за ініціативи завідувачки кафедри, доцентки Лариси Шаран і доцента Юрія Ткачука. Залучення фахівців-практиків до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» – один зі стратегічних пріоритетів кафедри готельно-ресторанної справи для забезпечення якості вищої освіти.

Колектив кафедри висловлює подяку пані Юлії за передачу свого досвіду та досвіду колег, за висвітлену презентацію та цінну інформацію, за мотивацію та заохочення працевлаштовуватися, щоб навчатись у найкращих! Учасники зустрічі бажають фахівчині професійних та особистих успіхів, і звісно чекають на нові заходи за її участю.

Опублікований: 20-03-2024
Читайте також:
Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти

Оголошено конкурс для участі у тренінгу з підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти.  За його результатами запланований відбір, підготовка і сертифікація 40 тренерів для їх подальшого залучення у формування і розвиток мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні. Для участі кандидатам необхідно надіслати лист (тема...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти 26 липня 2018

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Технології харчових концентартів» для здобувачів вищої освіти третього року навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій, освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми 181 «Харчові технології». Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж викладацькій досконалості: відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 06 грудня 2023

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти

Управляти особистими фінансами так само важливо, як і управляти часом. Здобувачі-фінансисти другого року навчання Марія Корнієнко, Яна Кріпак і Василь Пригожий під час опанування курсу «Просто про гроші» від Першого українського міжнародного банку (ПУМБ) на платформі «Prometheus» з’ясовували чи сучасна банківська система покликана зробити фінансове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти 10 червня 2021

Міністерство освіти і науки України висловило подяку ректорові університету

У МОН затвердили підсумки заключних етапів Всеукраїнських олімпіад і конкурсів фахової майстерності 2017/2018 навчального року серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодшого спеціаліста. Приємно, що серед переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Ресторанне обслуговування», яка, до речі, цього року проводилася в Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство освіти і науки України висловило подяку ректорові університету 26 липня 2018