Н У Х Т

Поповнення скарбниці перемог наших ейчарів

16 листопада 2020

Поповнення скарбниці перемог наших ейчарів

Кращий показник практикоорієнтованої підготовки студентів у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ – це висока оцінка їх професійних компетенцій роботодавцями.

Стратегічним партнером у цій категорії для кафедри економіки праці та менеджменту є міжнародний кадровий холдинг «ANCOR» – один із лідерів ринку рекрутингу і аутсорсингу персоналу країн Європи та Центральної Азії.

У минулому році студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» посіли призове місце на груповому HR-турнірі «ANCOR START». А цьогоріч компанія провела HR квіз-чемпіонат, в якому здобувачі освіти з різних університетів країни в online-режимі пройшли 6 конкурсних етапів (кейсові завдання та квізи з дедлайном часу), де вирішували реальні робочі задачі HR-спеціалістів: від найму і управління талантами до розроблення бренду роботодавця, а також протестували рівень знань із профільних HR-технологій.

Приємно відзначити, що бронзу в індивідуальних змаганнях виборола наша магістрантка-управлінець персоналом Тетяна Спека.

Щиро вітаємо Тетяну з чудовим результатом, який поповнив скарбницю перемог наших ейчарів!

Опублікований: 16-11-2020
Читайте також:
Тонкощі використання ферментів і мікроорганізмів у виробництві сиру: цінним досвідом ділиться професіонал-практик

Нещодавно на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася онлайн-лекція «Ферменти і мікроорганізми у виробництві сиру», що прочитав інженер-технолог ТОВ «Хр. Хансен Україна» Володимир Поліщук. Лекцію також прослухали студенти-біотехнологи  у рамках вивчення дисципліни «Харчова біотехнологія» (лектор – д.т.н., професор, завідувач кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі використання ферментів і мікроорганізмів у виробництві сиру: цінним досвідом ділиться професіонал-практик 22 листопада 2023

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 24 травня 2019

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції

1 лютого 2022 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова лекція «Вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації» доктора медичних наук, професора, головного наукового співробітника ДУ «Інститут громадського здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги до харчування населення у нинішній екологічній ситуації на гостьовій лекції 03 лютого 2022

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент» використали чудову можливість для професійного зростання – взяли участь у серії тренінгів Economist Career Way від Ugen. Тренінги від потужних роботодавців PwC, Deloitte, UKRSIBBANK, EY, ProСredit Bank, Національний Банк України, KPMG, Baker Tilly стали у нагоді  для удосконалення soft&hard skills наши...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-менеджери удосконалюють soft&hard skills 30 травня 2023