Н У Х Т

Захоплююча подорож до Карпат першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

24 вересня 2019

Захоплююча подорож до Карпат першокурсників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості нашого університету відомий як навчальний заклад, в якому студентам дають якісну та ґрунтовну загальноосвітню й фахову підготовку. Проте, тут не тільки навчання в пріоритеті. Колектив навчального закладу завжди дбає про студентське дозвілля, намагається зробити цікавими та змістовними роки навчання в коледжі – від перших днів і до випускного вечора.

Викладачі циклових комісій інформаційних технологій Лариса Городинська та фізико-математичних дисциплін Тетяна Чаплигіна разом зі студентами груп 911, 912, 921 та 421 здійснили захоплюючу подорож до перлини України – Карпат. 

Вихідні першокурсників та їх друзів були надзвичайно насиченими: Хотинська фортеця та свято Різдва Пресвятої Богородиці у Свято-Вознесенському чоловічому монастирі в Банченах, музей «Писанка» в Коломиї та етнографічний музей «Хата-гражда» в Криворівні, залізничний арковий міст-віадук у Ворохті та «Перевернута хата», штучне озеро та підйомники в Буковелі.

А наостанок – неймовірної краси панорама Карпатських гір із вершини гори Буковель та шедеври гуцульської кухні на вечерю: юшка з білих грибів, банош, зварений на домашній сметані, із бринзою та кручениками, картопля по-селянськи та узвар.

Відновити сили мандрівники змогли у  гостинному та затишному дерев’яному котеджі у Микуличині.

Другий день подорожі видався не менш насиченим та захоплюючим: екскурсія стежками Олекси Довбуша у супроводі справжнього гуцула, пана Юрія, сувенірний базар  та водоспад в Яремче, а наостанок – вольєри.

Втомлені, але з прекрасним настроєм та незабутніми враженнями мандрівники повернулися додому майже вночі. Ця подорож об’єднала та зробила друзями усіх, хто не тільки мріє про мандри, але й робить їх реальністю.

Опублікований: 24-09-2019
Читайте також:
З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру». Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі 08 лютого 2022

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершили проходження технологічної практики на провідних підприємствах галузі. Цього  року вони побували  на підприємствах ПрАТ «Київхліб», ТОВ «УССП «Київський обласний хлібопекарський комплекс», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Черкасихліб ЛТД», ПП «Деліція», ТОВ «Київська макаронна фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили проходження технологічної практики студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 жовтня 2019

Впровадження дуальної системи освіти з досвіду німецько-української співпраці обговорили у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

2 квітня 2019 в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася конференція «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного спрямування з досвіду німецько-української співпраці» за участі: директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Маца лака,  керівника ТОВ «ЕЛМА» Даніеля Ель Фадгама, представника пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти з досвіду німецько-української співпраці обговорили у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 03 квітня 2019

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Що єднає краще за все? Усі, хто скаже – спільні інтереси, вподобання й прагнення, одна мета, відданість своїй справі й однодумцям, буде правий. А ще – традиції. Не важливо, наскільки вони давні, головне, що вони є, і краще за будь що вони об’єднують і родини, і колективи, і цілі покоління. І вже цілі покоління випускників і нинішніх студентів факул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 24 червня 2020