Н У Х Т

Подорож до країни напоїв

28 вересня 2021

Подорож до країни напоїв

Науковці вже давно обговорюють «туристичну революцію» – справжній переворот в індустрії. Адже ріст кількості туристів у світі за останні десятиліття перевищує всі прогнози. Наші здобувачі й у дистанційний період також не забувають подорожувати, хоч і віртуально.

Студенти групи ГС-1-10а на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь вирушили до країни коктейлів, де дізнавалися про способи їх приготування. Здобувачі вправно представили свій обраний напій, розказали його історію, а також спосіб приготування. Основним завданням було дати інструкцію та обговорити бажаний результат.

Зокрема, Михайло Осейко розказав про топові коктейлі з ромом, Андрій Тимошенко наочно показав, який напій можна приготувати з колою.

Не оминули і класичні коктейлі, які можна зустріти в кожному меню, їх вдало презентували Анна Грицина, Крістіна Івашура, Крістіна Хвещук, Лев Іванов, Марія Цибенко, Вікторія Тюренко та Анастасія Присада.

Студенти дійшли висновку, що перетворити зустріч на яскраву подію та відправитися у подорож до світу коктейлів можна дуже легко – організувавши вечірку та здивувавши друзів приготуванням цікавих напоїв.  

Опублікований: 28-09-2021
Читайте також:
Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск чотирнадцяти навчальних груп. З привітальним словом до випускників звернулися директорка коледжу Віра Кузнецова та голови державних кваліфікаційних комісій, а також роботодавці, батьки, викладачі, які привітали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск чотирнадцяти навчальних груп відбувся в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 02 липня 2021

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Завершився 2022 рік. Важкий, непередбачуваний, але саме під тиском негараздів всі ми розуміли, що формуємо одну велику славну родину Національного університету харчових технологій. І колектив кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вкотре довів своєю повсякденною працею, що є невід'ємною частиною наукової спільноти з багатим історичним минулим. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

90 років кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 02 січня 2023

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса провів відкрите лекційне заняття «Екструзія – сучасний спосіб виробництва харчових продуктів. Зміни основних компонентів зернової сировини в процесі екструзії» з дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для студентів четвертого курсу Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите лекційне заняття від завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 вересня 2018

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі»

21-22 червня 2018 року в університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі», організована колективом кафедри вищої математики імені професора Можара В.І. нашого університету спільно з колегами з Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Відкрила конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулася Міжнародна науково-методична конференція «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі» 22 червня 2018