Н У Х Т

До виготовлення парфумів і косметики долучилися гості кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

09 жовтня 2018

До виготовлення парфумів і косметики долучилися гості кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на чолі з доцентами Оленою Подобій, Тетяною Бойчук і Світланою Ковальовою радо вітав на Дні відкритих дверей школярів – майбутніх студентів нашого університету.

Для випускників шкіл студенти та магістранти провели майстер-класи «Як розробити  власний індивідуальний аромат» і «Шампунь для волосся – практичні навички». У доступній формі були продемонстровані цікаві досліди з отримання парфумів та інших косметичних засобів.

Студентка групи ХТ-4-4 Лаура Овакімян ділилася секретами технології отримання нових ароматів. А це зовсім не просто. Необхідно розвивати, як хімічні навички, так і мати гарні знання з органолептичного аналізу та інших суміжних дисциплін. Магістрант групи ХТ-2-5М Павло Назарчук показував чудові теоретичні і практичні знання, демонструючи майбутнім вступникам секрети отримання шампуню. А студенти групи ХТ-4-4 Анастасія Терещенко та Анна Панченко демонстрували цікаві хімічні досліди: на дно пробірок випадав величавий золотий дощ, а поряд йшло бурхливе виверження вулкана.

Кожний майбутній вступник мав можливість наживо поспілкуватись із викладачами і студентами, які ділилися секретами майстерності та із захопленням розповідали про навчання в нашому навчальному закладі. Всі отримані зразки косметики гості мали можливість взяти з собою.

Ласкаво просимо майбутніх вступників! Ми говоримо «до побачення», і чекаємо на вас!

Опублікований: 09-10-2018
Читайте також:
Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави!

Існує низка спеціальностей, фахівців з яких нагально потребує наша держава, тож ці спеціальності мають особливу підтримку. При вступі на спеціальності, що мають особливу підтримку держави, для здобуття ступеня бакалавра для заяв вступників із пріоритетністю 1 та 2 застосовується галузевий коефіцієнт до конкурсного бала 1,02. Також до конкурсного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави! 25 липня 2025

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ

Лютий традиційно вважається найбільш сумним місяцем зимового періоду, однак кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ докорінно змінює ці застарілі поняття. Досить похмурий, зважаючи на погоду, день 2 лютого був ознаменований яскравою новинкою для майбутніх вступників – біологічним тренінгом, котрий не лише є цікавим і пізнавальним, але й допомага...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ух ти» та «Ой» на біологічному тренінгу в НУХТ 04 лютого 2019

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи!

На кафедрі готельно-ресторанної справи тиждень розпочався із успішних захистів кваліфікаційних робіт магістрантами денної форми здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь – магістр з готельно-ресторанної справи! 18 грудня 2024

Освіта має слугувати творенню суспільства освіченого загалу: відбулася Всеукраїнська серпнева конференція освітян України

19 серпня відбувся традиційний освітянський форум – Всеукраїнська серпнева конференція. «Останні роки ми фактично торкнулися змінами кожної сфери освіти, дали їй значний поштовх для змін. Але чого нам не вистачає, так це клею, який об’єднав би ці ланки в єдину систему навчання впродовж життя для кожної людини», – зазначила міністр освіти і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта має слугувати творенню суспільства освіченого загалу: відбулася Всеукраїнська серпнева конференція освітян України 20 серпня 2019