Н У Х Т

Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли

14 квітня 2025

Аспіранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів прокачують викладацькі скіли

У межах освітньої складової підготовки докторів філософії, відповідно до програми педагогічної практики, яка розпочалася у другому семестрі 2024-2025 навчального року, аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Рибачук (наукова керівниця – д.т.н., професорка Ірина Шевченко) провів заняття на тему «Вимоги міжнародних стандартів щодо безпечності харчових продуктів» у межах дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості» для збірної академічної групи бакалаврів третього курсу спеціальності 181 «Харчові технології».

Аспірант багато уваги приділив забезпеченню якості та безпечності продуктів харчування на підставі дотримання вимог міжнародних і національних стандартів, законодавчих актів Європейського союзу та чинних нормативних документів України.

Олег Рибачук також розповів здобувачам про можливі перспективи їх професійного зростання як фахівців м’ясопереробної галузі.

Лекційно-практичне заняття було представлене на достатньо високому науково-методичному рівні. Бажаємо подальших успіхів нашим здобувачам освітнього ступеня «Доктор філософії»!

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Триває профорієнтаційний марафон фахівців Підготовчого відділення університету Київщиною

7 жовтня завідувачка Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна відвідала Кучаківську загальноосвітню школу І-III ступенів Бориспільської міської Ради Київської області, де її гостинно зустріла  директорка Лариса Кравцова. Підсумком зустрічі стало підписання угоди про співпра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває профорієнтаційний марафон фахівців Підготовчого відділення університету Київщиною 08 вересня 2021

Керівництво університету преміювало працівників з нагоди свята

Керівництво університету прийняло рішення преміювати працівників за зразкове виконання обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності та з нагоди Міжнародного жіного дня 8 Березня. Відповідний наказ був підписаний ректором, професором Олександром Шевченком 4 березня.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво університету преміювало працівників з нагоди свята 09 березня 2021

МОН оприлюднило розподіл держфінансування університетів у 2020 році

Міністерство освіти і науки оприлюднило детальний розподіл коштів із державного бюджету між закладами вищої освіти. Всього на університети у 2020 році МОН витратить 16,26 млрд грн. «Ми зробили важливий крок до прозорості та відкритості фінансів. Вперше Міністерство освіти і науки опублікувало дані про розподіл державних коштів між закладами вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оприлюднило розподіл держфінансування університетів у 2020 році 27 січня 2020

Важливі технологічні аспекти від гостьової лекторки

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова лекція директорки з якості та головної технологині пивоварні GONZO Юлії Кириленко. Лекція була присвячена важливим аспектам технології затирання зернопродуктів у пивоварінні, що є одним із ключових етапів виробництва пива. Фахівчиня детально розповіла про сировину, яку ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі технологічні аспекти від гостьової лекторки 18 жовтня 2024