Н У Х Т

День гостинності у Навчально-науковому інституті економіки і управління: нові можливості для вступників

05 лютого 2025

День гостинності у Навчально-науковому інституті економіки і управління: нові можливості для вступників

4 лютого у Навчально-науковому інституті економіки і управління відбувся День гостинності, що став важливою подією для всіх, хто прагне побудувати успішну кар’єру в сфері економіки, фінансів, менеджменту та маркетингу. Захід зібрав майбутніх вступників, студентів і гостей, які мали змогу ближче познайомитися з освітніми можливостями університету.

Учасники події дізналися про переваги навчання в НУХТ, перспективи працевлаштування та міжнародного співробітництва. Викладачі та студенти інституту поділилися досвідом навчання, розповіли про практичну складову освітніх програм, можливості стажувань у провідних компаніях та інноваційні методи навчання.

Особливу увагу було приділено студентському життю, яке в НУХТ є насиченим і різноманітним. Гості ознайомилися з умовами проживання у комфортних гуртожитках, дізналися про роботу студентської ради та можливості для самореалізації в університеті.

День гостинності став не лише інформативним, а й надихаючим для тих, хто мріє отримати якісну освіту та впевнено крокувати до професійного успіху. Інститут економіки і управління НУХТ відкриває двері у світ великих можливостей, і цей захід ще раз підтвердив, що майбутнє починається саме тут.

Більше інформації про вступ на економічні спеціальності можна отримати в групі https://t.me/vstup_nnieiu

Опублікований: 05-02-2025
Читайте також:
Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре горобини і журавлини та камеді геллану» аспірантки Іванни Сивній. Науковий керівник роботи – професор Віра Оболкіна. У своїй роботі Іванна Сивній запропонувала техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекомендована до захисту у спецраді дисертаційна робота ще одного аспіранта кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 листопада 2019

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Виробнича практика другокурсників-бакалаврів денної форми здобуття вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» проходить у кращих готельних підприємствах нашої країни, які продовжують гостинно зустрічати відвідувачів навіть в умовах воєнного стану. Серед баз практик – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі вітчизняні підприємства гостинності прийняли на практику студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 15 березня 2024

Плідна зустріч зі стейкхолдером магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

У межах співпраці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами відбулася робоча зустріч завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, гаранта освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталії Ющенко та членкині робочої групи Ірини Силки зі стейкхолдером Романом Михайличем. Роман Ми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч зі стейкхолдером магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 03 квітня 2025

Нові здобутки фінансистів

Здобувачки другого курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Марія Корнієнко та Яна Кріпак взяли участь у ІІ-му турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування», який пров...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові здобутки фінансистів 21 квітня 2021