Н У Х Т

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

15 грудня 2022

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях».

Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела складові успішних проєктів, представила можливості просування крафтового продукту на вітчизняному ринку.

Лекція була прочитана для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Туризмознавство» за ініціативи гарантки освітньо-наукової програми Оксани Топчій.

На запрошення завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного до лекції долучилися викладачі кафедр технології м'яса і м'ясних продуктів, туристичного та готельного бізнесу, біотехнології продуктів бродіння і виноробства, економічної теорії, здобувачі освітньої програми «Крафтові технології» Державного торговельно-економічного університету з професоркою Тетяною Юдіною  та наукова спільнота Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського – завідувач кафедри туризму Андрій Голод і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Марія Паска.

Цікавою була інформація про можливість залучення крафтових виробників до програм туристичних турів, використання соціальних мереж для реклами нових локацій. Марія Медведєва поділилася досвідом, як знаходити бізнес-ідеї, залучати клієнтів і постійно збільшувати продажі. Тема лекції надзвичайно зацікавила усіх присутніх і викликала безліч запитань.

Колектив кафедри та усі слухачі висловлюють вдячність Марії Медведєвій та сподіваються на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 15-12-2022
Читайте також:
Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ

Свято прощального дзвоника 9 лютого відбулося у актовій залі Свалявського технічного коледжу НУХТ. З вітальними словами до колишніх студентів звернулись директор коледжу Василь Йовбак, завідувач кафедри готельно-ресторанного господарства, завідувач Центру зайнятості, власниця мережі готелів Закарпаття,  а також куратори груп ДВ-141 – Світлана Григ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято прощального дзвоника відбулося у Свалявському технічному коледжі НУХТ 12 лютого 2018

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук

5 грудня 2019 року кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук. Подвійне свято у цей день і у їх наукового керівника, доктора сільськогосподарських наук, професора Людмили Пешук, яка очолювала кафедру 17 років, – захистилися старший викладач кафедри Оксана Москалюк (тема дисертаційної роботи – «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів отримала зразу двох нових кандидатів технічних наук 06 грудня 2019

Профорієнтаційна поїздка завідувачки підготовчого відділення навчальними закладами Бориспільського та Баришівського районів

Напередодні Дня працівників освіти завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна відвідала навчальні заклади Бориспільського та Баришівського районів. Першим став Кучаківський ліцей імені гетьмана Івана Сулими Бориспільської міської ради Київської області, де нещодавно відбулася зустріч з ліцеїстами. Фахівчиня ще раз нагадала їм про наш уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна поїздка завідувачки підготовчого відділення навчальними закладами Бориспільського та Баришівського районів 02 жовтня 2023

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

7 березня слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» разом із професоркою кафедри готельно-ресторанної справи, модераторкою програми Тетяною Сильчук мали чудову нагоду зустрітися з керуючою мережею закладів ресторанного господарства «Кафе 128» Ольгою Кобилянською. Ольга, успішна випускниця, магістерка за спеціальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 10 березня 2025