Н У Х Т

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

15 грудня 2022

Практичні рекомендації щодо просування українського крафту у гостьовій лекції на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

13 грудня 2022 р. на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася міжуніверситетська гостьова онлайн-лекція «Просування українського крафту: практичні рекомендації в нових реаліях».

Співвласниця комунікаційної агенції BRPR, засновниця PR Profi Club Марія Медведєва поділилася досвідом роботи з українськими і міжнародними брендами, навела складові успішних проєктів, представила можливості просування крафтового продукту на вітчизняному ринку.

Лекція була прочитана для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» та освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології продуктів бродіння і виноробства», «Туризмознавство» за ініціативи гарантки освітньо-наукової програми Оксани Топчій.

На запрошення завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного до лекції долучилися викладачі кафедр технології м'яса і м'ясних продуктів, туристичного та готельного бізнесу, біотехнології продуктів бродіння і виноробства, економічної теорії, здобувачі освітньої програми «Крафтові технології» Державного торговельно-економічного університету з професоркою Тетяною Юдіною  та наукова спільнота Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського – завідувач кафедри туризму Андрій Голод і завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу Марія Паска.

Цікавою була інформація про можливість залучення крафтових виробників до програм туристичних турів, використання соціальних мереж для реклами нових локацій. Марія Медведєва поділилася досвідом, як знаходити бізнес-ідеї, залучати клієнтів і постійно збільшувати продажі. Тема лекції надзвичайно зацікавила усіх присутніх і викликала безліч запитань.

Колектив кафедри та усі слухачі висловлюють вдячність Марії Медведєвій та сподіваються на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 15-12-2022
Читайте також:
Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018

Онлайн-екскурсія до ампульного цеху ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»

Здобувачі вищої освіти 2, 3 і 4 курсів бакалаврату спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» побачили усі тонкощі створення ампул, здійснивши онлайн-екскурсію на фармацевтичне підприємство «Дарниця» У віртуальному супроводі екскурсовода Марії Кайтан вони відправилися в онлайн-подорож по цеху, де народжуються ампули, вміст яких дарує шанс на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсія до ампульного цеху ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» 23 лютого 2021

Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція доцента Світлани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв». На занятті були присутні студенти спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та викладачі кафедри. Лекція є вступною до модуля «Технологія цукрового виробництва» і саме з н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Загальні технології харчових виробництв для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 15 листопада 2018

«Холодильщик» – це круто!

Аспірант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Голуб відвідав Полтавський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрівся зі студентами групи ХМ-41. Метою зустрічі була агітація майбутніх випускників коледжу до продовження здобування освіти «холодильщика» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Холодильщик» – це круто! 07 лютого 2020