Н У Х Т

Переможний дубль: команда НУХТ – вдруге поспіль перемогла у національному фіналі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності в компетенції «Мехатроніка»

15 жовтня 2020

Переможний дубль: команда НУХТ – вдруге поспіль перемогла у національному фіналі Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності в компетенції «Мехатроніка»

У 2016 році Україна стала 77-м членом всесвітньої організації WorldSkills International. Одним із напрямків таких змагань є участь у компетенції «Мехатроніка».

Змагання в цій компетенції передбачають розроблення, монтаж і налагодження навчально-технологічного обладнання, яке складається з механічних, електричних та електронних модулів. Цього року компетенція «Мехатроніка» вперше була включена до основних видів змагань.

6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на базі університету «Дніпровська політехніка» відбувся другий національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020». Спонсором змагань з компетенції «Мехатроніка» виступила провідна металургійна компанія «Interpipe» за технічної підтримки компанії «Festo».

Одним із фіналістів змагань була команда НУХТ у складі студентів кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Івана Глущенка та Данила Фiлозофа.

Підготовка команди до змагань відбувалася на базі центру «WorldSkills Ukraine» по компетенції «Мехатроніка», що створений у Навчально-науковому інженерно-технічному інституті ім. акад. І.С. Гулого НУХТ, під керівництвом професора кафедри мехатроніки і пакувальної техніки Миколи Якимчука та технічного експерта «WorldSkills Norway» Ганса Рінде. За сприяння та допомоги Ганса Рінде було придбане обладнання для участі команди центру в змаганнях «WorldSkills Ukraine-2020».

Враховуючи карантинні обмеження й рекомендації Міністерства охорони здоров’я щодо проведення таких змагань, організатори забезпечили їх трансляцію в прямому ефірі.

За результатами національного фіналу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності в компетенції «Мехатроніка» наша команда впевнено посіла перше місце. Цього року оголошення результатів змагань і нагородження команд відбувалося 13 жовтня дистанційно.

Вітаємо команду переможців у складі Івана Глущенка та Данила Фiлозофа з перемогою та зичимо подальших здобутків!

Зауважимо, що Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» в Україні проводиться вдруге і вдруге команда НУХТ займає перше місце, і це переконливо підтверджує, що школа мехатроніки НУХТ є найкращою в країні!

Опублікований: 15-10-2020
Читайте також:
Від теорії до практики...

Нещодавно у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» працювали виставка Фармацевтичної промисловості та Міжнародний Фармацевтичний Конгрес «PHARMA Tech Expo-2021», Міжнародна виставка «LABComplEX» і Симпозіум з лабораторної медицини. Викладачі та здобувачі-четвертокурсники кафедри біотехнології і мікробіології не лишилися осторонь цього заходу. Адже у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики... 02 листопада 2021

До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club

Доволі непросто знайти в календарі свято, яке могло б бути спільним для України, Англії та Америки, окрім уже добре знаних Хеловіна 31 жовтня та Дня подяки в останній четвер листопада. Та хто шукає, той знайде. Тому спільно зі студентами-технологами першого курсу для засідання кіноклубу було обране 21 жовтня – Всесвітній день яблук. Як відомо, ябл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club 25 жовтня 2021

Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства

Студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Анна Горлінська, Антон Бех і Анна Федотенко (відповідно 3, 2 і 1 курсів) Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ пройшли до фіналу найвибуховішої HR-події осені – кейс-чемпіонату ANCOR START – і в груповому змаганні посіли друге місце. ANCOR – міжнародний кадровий холдинг, заснов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери персоналу – переможці кейс-чемпіонату міжнародного кадрового агентства 27 листопада 2019

Перше знайомство

15 січня 2018 року відповідно до графіка навчального процесу на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів студенти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання другого курсу груп ТІ-2-7 та ТІ-2-8 розпочали ознайомлювально-виробничу практику. Цього ж дня відбулися організаційні збори, інструктаж з охо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше знайомство 17 січня 2018