На кафедрах університету значну увагу приділяють практичній підготовці майбутніх фахівців, для чого активно розвивають плідну співпрацю з провідними підприємствами, науковими і дослідницькими установами.
Не виключення і кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, де з 14 січня 2019 року розпочалася виробнича та переддипломна практика магістрантів першого року навчання.
Керівники практики, доценти кафедри Олександр Чепелюк та Ігор Бабанов разом зі студентами Богданом Глущенком, Олексієм Клименком, Олександром Білоцерківцем, Станіславом Бандурою та Станіславом Мушинським відвідали Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України.
Вони побували у науковій бібліотеці та дослідницьких лабораторіях по переробленню м’ясної та молочної сировини, у яких представлене розроблене фахівцями інституту технологічне обладнання. Магістранти уважно оглянули його й ознайомилися з його роботою. Крім того, вони скористалися нагодою познайомитися з науковою діяльністю інституту, попрацювати з патентами та науковими виданнями.
Тож у наших студентів є всі умови, аби ґрунтовно підкріпити практикою здобуті в університеті теоретичні знання. Отримана інформація буде використана під час виконання магістерської роботи.