Н У Х Т

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

16 жовтня 2019

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

До Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ приїхав старший експерт SES (Senior Experen Servise) з Німечини Gunter Pomp.

Він поділився зі студентами спеціальності «Виробництво харчової продукції» секретами приготування страв німецької та європейської кухонь, зокрема котлет із твердим сиром, котлет зі соленими огірками, салату з рибою, суп-крему з печериць, картоплі о’гратен.

Також відбулася виставка-дегустація «Сучасні страви європейської кухні», організована викладачами комісії виробництва харчової продукції.

Студенти груп ВХП-4а та ВХП-4б презентували вишукані страви, де показали свій талант, майстерність, креативність і здобули кваліфікаційний розряд.

Оцінювали роботи кваліфіковані шеф-кухарі та викладачі. Очолював журі експерт SES з Німеччини, шеф-кухар провідних німецьких ресторанів Gunter Pomp. Свої позитивні враження та зауваження також мали змогу висловити члени журі: експерт Joachim Vallenas Coronel, шеф-кухар ресторану «Делідоус» Михайло Мудрак, ресторатор Юлія Кахнич, шеф-кухар ресторану «Родео» Андрій Сичов, директор комплексу «Булька» Денис Чуханенко, заступник директора коледжу Наталія Сембай, завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра, завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак, голова комісії готельного обслуговування Ірина Тарасюк, викладачі спецдисциплін Тетяна Нічкало та Галина Ясінська, голова комісії виробництва харчової продукції Юлія Журавель.

На конкурсі в номінації «Салат» отримав перемогу Назар Кіндрат. У номінації «Риба» перемогу здобув Остап Кордіяка. В номінації «М'ясо» перемогли Назар Линда та Андріана Цірок. Десерт, який підкорив усіх членів журі й виборов перемогу приготував Богдан Доля.

Загалом, журі високо оцінило майстерність студентів і смакові властивості, оформлення страв.

Викладачі циклової комісії виробництва харчової продукції вдячні усім учасникам конкурсу, за яких відчувають гордість, членам журі, гостям, працівникам їдальні та адміністрації коледжу за сприяння у проведенні виставки.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
Академічна мобільність – мейнстрім сучасної освіти

У рамках програми академічної мобільності магістрантка Полтавського державного аграрного університету Олена Тюркіна, яка навчається за спеціальністю 181 «Харчові технології», стала слухачкою дисципліни «Виробництво та сертифікація нішевих харчових продуктів», що викладається здобувачам освітнього ступеню «магістр» за освітньо-професійною програмою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність – мейнстрім сучасної освіти 12 травня 2022

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності

Відповідно до наказу ректора НУХТ від 30 серпня 2021 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався Тиждень академічної доброчесності. Термін «академічна доброчесність» відомий кожному освітянину, закріплений на законодавчому рівні і повноправно увійшов у життя усіх учасників освітнього процесу. Згідно із Законом України «Про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності 01 вересня 2021

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя новими задумами та яскравими подіями, гармонією, благополуччям і щастям! Бажаємо вам у Новому році міцного здоров'я, любові, добра, вірних друзів, турботи й підтримки близьких людей. Нехай наступний рік буде ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами 27 грудня 2019

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

Неймовірно насиченим на цікаві лекторії та зустрічі видався тиждень кафедри готельно-ресторанної справи. Здобувачі освіти і викладачі зустрілися в онлайні зі стейкхолдером, на якого довго чекали, – Василем Гроголем, готельєром, співвласником бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» і співзасновником хабу Kooperativ. «BURSA Hotel Kyiv» – готель, що перевер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра 20 березня 2021