Н У Х Т

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

16 жовтня 2019

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

До Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ приїхав старший експерт SES (Senior Experen Servise) з Німечини Gunter Pomp.

Він поділився зі студентами спеціальності «Виробництво харчової продукції» секретами приготування страв німецької та європейської кухонь, зокрема котлет із твердим сиром, котлет зі соленими огірками, салату з рибою, суп-крему з печериць, картоплі о’гратен.

Також відбулася виставка-дегустація «Сучасні страви європейської кухні», організована викладачами комісії виробництва харчової продукції.

Студенти груп ВХП-4а та ВХП-4б презентували вишукані страви, де показали свій талант, майстерність, креативність і здобули кваліфікаційний розряд.

Оцінювали роботи кваліфіковані шеф-кухарі та викладачі. Очолював журі експерт SES з Німеччини, шеф-кухар провідних німецьких ресторанів Gunter Pomp. Свої позитивні враження та зауваження також мали змогу висловити члени журі: експерт Joachim Vallenas Coronel, шеф-кухар ресторану «Делідоус» Михайло Мудрак, ресторатор Юлія Кахнич, шеф-кухар ресторану «Родео» Андрій Сичов, директор комплексу «Булька» Денис Чуханенко, заступник директора коледжу Наталія Сембай, завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра, завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак, голова комісії готельного обслуговування Ірина Тарасюк, викладачі спецдисциплін Тетяна Нічкало та Галина Ясінська, голова комісії виробництва харчової продукції Юлія Журавель.

На конкурсі в номінації «Салат» отримав перемогу Назар Кіндрат. У номінації «Риба» перемогу здобув Остап Кордіяка. В номінації «М'ясо» перемогли Назар Линда та Андріана Цірок. Десерт, який підкорив усіх членів журі й виборов перемогу приготував Богдан Доля.

Загалом, журі високо оцінило майстерність студентів і смакові властивості, оформлення страв.

Викладачі циклової комісії виробництва харчової продукції вдячні усім учасникам конкурсу, за яких відчувають гордість, членам журі, гостям, працівникам їдальні та адміністрації коледжу за сприяння у проведенні виставки.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
В університеті відбувся День відкритих дверей

24 лютого в університеті відбувся День відкритих дверей. Цього дня дружна громада НУХТ зустрічала учнів загальноосвітніх навчальних закладів і студентів технікумів і коледжів та їх батьків зі всієї України традиційно цікавою насиченою програмою, щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього. Відвідувачі отримува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся День відкритих дверей 24 лютого 2018

Там, де біотехнологія та фармація в одному флаконі

Попри значну кількість закладів вищої освіти України, вітчизняні компанії мають неабиякі проблеми з добором кваліфікованого персоналу, тому намагаються шукати своїх майбутніх працівників уже на студентській лаві, пропонуючи їм проходити практику на своїх виробництвах.  Один зі способів підготовки молодих фахівців для майбутньої роботи на виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де біотехнологія та фармація в одному флаконі 23 жовтня 2019

Нова перемога: здобувачка НУХТ перемогла у престижному міжнародному конкурсі

Вперше представниця молодого покоління українських пакувальників взяла участь і здобула перемогу у престижному міжнародному конкурсі German Packaging Award 2022. Неймовірно пишаємося, що нею стала здобувачка освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Ольга Степанова, яка представила у категор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова перемога: здобувачка НУХТ перемогла у престижному міжнародному конкурсі 26 серпня 2022

Викладачі досліджують цифровізацію українського туризму

Викладачка Волинського фахового коледжу НУХТ Тетяна Пугач виступила в HOTEL SCHOOL Hotel Management College (м. Рига) у межах проєкту Erasmus+ Teaching Mobility з презентацією «Ukraine Goes Mobile: How Travel Apps Shape the Tourism Revival» (Україна переходить у мобільний формат: як туристичні застосунки впливають на відновлення туризму). У дослідж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі досліджують цифровізацію українського туризму 18 червня 2025