Н У Х Т

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

16 жовтня 2019

Триває плідна співпраця Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ із фахівцями SES (Німеччина)

До Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ приїхав старший експерт SES (Senior Experen Servise) з Німечини Gunter Pomp.

Він поділився зі студентами спеціальності «Виробництво харчової продукції» секретами приготування страв німецької та європейської кухонь, зокрема котлет із твердим сиром, котлет зі соленими огірками, салату з рибою, суп-крему з печериць, картоплі о’гратен.

Також відбулася виставка-дегустація «Сучасні страви європейської кухні», організована викладачами комісії виробництва харчової продукції.

Студенти груп ВХП-4а та ВХП-4б презентували вишукані страви, де показали свій талант, майстерність, креативність і здобули кваліфікаційний розряд.

Оцінювали роботи кваліфіковані шеф-кухарі та викладачі. Очолював журі експерт SES з Німеччини, шеф-кухар провідних німецьких ресторанів Gunter Pomp. Свої позитивні враження та зауваження також мали змогу висловити члени журі: експерт Joachim Vallenas Coronel, шеф-кухар ресторану «Делідоус» Михайло Мудрак, ресторатор Юлія Кахнич, шеф-кухар ресторану «Родео» Андрій Сичов, директор комплексу «Булька» Денис Чуханенко, заступник директора коледжу Наталія Сембай, завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра, завідувач механіко-технологічного відділення Мирослава Сагайдак, голова комісії готельного обслуговування Ірина Тарасюк, викладачі спецдисциплін Тетяна Нічкало та Галина Ясінська, голова комісії виробництва харчової продукції Юлія Журавель.

На конкурсі в номінації «Салат» отримав перемогу Назар Кіндрат. У номінації «Риба» перемогу здобув Остап Кордіяка. В номінації «М'ясо» перемогли Назар Линда та Андріана Цірок. Десерт, який підкорив усіх членів журі й виборов перемогу приготував Богдан Доля.

Загалом, журі високо оцінило майстерність студентів і смакові властивості, оформлення страв.

Викладачі циклової комісії виробництва харчової продукції вдячні усім учасникам конкурсу, за яких відчувають гордість, членам журі, гостям, працівникам їдальні та адміністрації коледжу за сприяння у проведенні виставки.

Опублікований: 16-10-2019
Читайте також:
Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Старший викладач кафедри туристичного та готельного бізнесу, к.г.н. Світлана Батиченко отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації за категорією «Науково-педагогічні працівники університетів, академій, інститутів» на базі Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук Ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний і особистісний розвиток – кредо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 жовтня 2019

Насичений порядок денний вченої ради університету

30 жовтня 2025 року в залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – привітали колег, що відзначили дні народження між засіданнями, та ректор, професор Олександр Шевченко вручив нагрудний знак «Відзнака Національного університету харчових технологій» завідувачу кафедри машин і апаратів харчових та фарма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений порядок денний вченої ради університету 30 жовтня 2025

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії

Міжнародне стажування є однією з основних форм підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти з метою вдосконалення і покращення професійних компетенцій та обміну світовим досвідом. Саме тому викладачки кафедри маркетингу Світлана Розумей, Наталія Скригун, Лариса Капінус, Катерина Семененко та Ірина Ніколаєнко пройшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування викладачок кафедри маркетингу у Латвії 30 січня 2023

Делегація МОН України у коледжі НУХТ

У межах стратегічної сесії «Розбудова потенціалу закладів ПТО в умовах воєнного стану», яка відбулася у грудні у місті Луцьку, делегація у складі генеральної директорки Директорату професійної освіти МОН України Ірини Шумік та експерта Програми EU45kills Павла Хобзея відвідала Волинський фаховий коледж нашого університету. Волинський фаховий колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Делегація МОН України у коледжі НУХТ 29 грудня 2022