Н У Х Т

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті

30 березня 2021

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті

На заняттях із вибіркової дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» завжди пізнавально та цікаво. Так, на практичному занятті здобувачі першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вчилися укладати резюме – візитну картку шукача роботи.

Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. Від того, наскільки грамотно воно складене, залежать шанси одержати бажану посаду.

Здобувачі мали змогу ознайомитися з видами резюме, його структурою, вимогами щодо його укладання та типовими помилками, що в ньому трапляються. За допомогою різних сервісів і конструкторів здобувачі оформлювали свої «перші ластівки».

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда ознайомила з нестандартним підходом до укладання цього документа – відеорезюме. У наш час це інноваційний інструмент пошуку роботи. Цей вид резюме дає змогу дистанційно шукати роботу не тільки в своєму місті, а й в інших регіонах і навіть – за кордоном.

Здобувачі освіти одержали також практичні поради стосовно підготовки до співбесіди з роботодавцем. Наприкінці заняття здобувачі презентувати власні резюме з їх подальшим обговоренням.

Знання цінні тоді, коли їх можна застосувати в реальному житті! 

Опублікований: 30-03-2021
Читайте також:
Магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» захищають кваліфікаційні роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи тривають захисти кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм здобуття освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Оцінюють практичну цінність робіт екзаменаційна комісія і запрошені стейкхолде...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» захищають кваліфікаційні роботи 21 лютого 2024

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк (керівниця – професорка Тамара Носенко) скористалася пропозицією від партнерів кафедри по українсько-австрійському науково-дослідному проєкту з Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BОКU, В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка ступеню PhD кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів використала вимушену еміграцію для академічної мобільності 04 квітня 2022

Другокурсники-експерти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Наставниця групи ХЕ-2-7, асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анна Логінова провела кураторську годину, присвячену вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Здобувачі та викладачка згадали події Революції Гідності, обговорили значення жертовності та боротьби за свободу. Кураторка розповіла про подвиг українців, які віддали своє життя з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники-експерти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2025

Вітаємо бакалаврів міжнародних економічних відносин!

Успішно захистили кваліфікаційні роботи й отримали освітній ступінь «бакалавр з міжнародних економічних відносин» четвертокурсники освітньої програми «Міжнародна економіка». Екзаменаційна комісія, що працювала під керівництвом професорки Світлани Гуткевич, відзначила актуальність тем кваліфікаційних робіт, які охоплюють питання сучасної міжнародно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо бакалаврів міжнародних економічних відносин! 27 червня 2025